Brimstone, de gratis Pathé Thuis-film van vandaag

Gister heeft Pathé aangekondigd dat we elke dag een gratis film kunnen verwachten via de streamingdienst Pathé Thuis. Vandaag, vrijdag 6 november, kun je genieten van de film Brimstone! De film is een western-thrillerfilm geschreven en geregisseerd door Martin Koolhoven. Twijfel je of de film iets voor jou is? Lees dan hier onze recensie!

‘Retribution is coming’. Vandaag een film met Carice van Houten cadeau.
Geen code nodig, wel een account. https://bit.ly/3l0I7zj

*De film heb je pas gehuurd als je deze terugvindt onder ‘Mijn Films’

Geplaatst door Pathé Thuis op Vrijdag 6 november 2020

Brimstone

Brimstone is een duister verhaal dat zich afspeelt aan het einde van de 19e eeuw. Een spannende, gewelddadige en epische thriller over Liz, een jonge vrouw wiens leven en dat van haar gezin op het spel dreigen te staan wanneer een huiveringwekkende dominee in haar leven verschijnt.

De cast bestaat uit namen als Kit Harington (Game of Thrones), Dakota Fanning (War of the Worlds), Guy Pearce (Iron Man 3) en Carice van Houten (Game of Thrones).

Brimstone is een western-thrillerfilm uit 2016, geschreven en geregisseerd door Martin Koolhoven. De film ging op 3 september 2016 in première op het filmfestival van Venetië.

Pathé trakteert

In de komende twee weken wordt elke ochtend om 09:00 uur via de social media kanalen van Pathé en Pathé Thuis aangekondigd welke film getrakteerd wordt. De film is alleen die dag beschikbaar om te huren. Pathé maakt ook het ontwerp van de popcornbak beschikbaar, zodat fans nog meer de Pathé-ervaring thuis kunnen creëren.

De actie is een vervolg van de Pathé Trakteert-actie in april, toen de bioscopen ook hun deuren moesten sluiten. Filmliefhebbers maakten massaal gebruik van het aanbod, er werden toen meer dan 1 miljoen films thuis bekeken.

Voor meer informatie kijk op de social kanalen van Pathé en Pathé Thuis op Facebook en Instagram.

Pathé Thuis is met meer dan 800.000 betaalde gebruikers de grootste streamingdienst van Nederland voor het kijken van alle films die recent in de bioscoop zijn verschenen. De Pathé bioscopen zullen tot en met woensdag 18 november gesloten zijn.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter