Colin O’Donoghue (Once Upon A Time) aanwezig bij Heroes Dutch Comic Con 2020

De afgelopen editie moest hij helaas afzeggen vanwege filmverplichtingen, maar tijdens de voorjaarseditie van Heroes Dutch Comic Con zal Colin O’Donoghue dan toch aanwezig zijn. Maak aankomende jublieumeditie onvergetelijke herinneringen en ontmoet Colin uit Once Upon a Time.

Update: Colin O’Donoghue zal aanwezig zijn op de Heroes Dutch Comic Con 2022.

Colin O'Donoghue

Colin O’Donoghue uit Once Upon A Time

Colin, afkomstig uit Drogheda, Ierland en afgestudeerd aan de Gaiety School of Acting in Dublin, heeft een carrière in theater, televisie en film.

Colin werkte recentelijk aan de televisie-serie The Right Stuff, voor National Geographic, wat geproduceerd wordt door Leonardo DiCaprio en Appian Way. De serie is gebaseerd op het gelijknamige boek van Tom Wolfe dat over een groep Amerikaanse gevechtspiloten gaat, die eind jaren vijftig werden gerekruteerd om experimentele vliegtuigen en raketten te testen, voordat zij de eerste astronauten van de Verenigde Staten werden.

In 2003 won O’Donoghue de Ierse Film en Televisie Award voor ‘Best New Talent’ voor zijn rol als “Norman” in Home For Christmas. Kort daarna werkte hij aan Proof, Fair City, de mini-serie Rebel Heart en The Clinic. Hij verscheen in seizoen 3 in de succesvolle Showtime serie The Tudors als “Duke Philip of Bavaria”, waar hij de aandacht trok van vele volgers uit de industrie.

In 2010 besloot Colin naar Hollywood te gaan, waar hij meteen de hoofdrol van “Michael Kovak” op zich nam en samen met Academy Award winnaar Sir Anthony Hopkins aan de film The Rite werkte. Het jaar daarop speelde hij in de ABC pilot Identity tegenover Angela Bassett en boekte hij de co-lead tegenover BAFTA-winnaar Noel Clarke in Johannes Roberts’ science-fictionfilm Storage 24.

In 2012 is Colin te zien in ABC’s hitserie Once Upon A Time, waarbij hij de fan-favoriet “Captain Hook” speelde. De serie ging 7 seizoenen mee en werd gelicentieerd in meer dan 190 landen, met een hoge positie op de belangrijkste Europese markten evenals in de Verenigde Staten.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter