Entertainmenthoek op Heroes Dutch Comic Con 2022!

Entertainmenthoek zal een stand hebben op Heroes Dutch Comic Con 2022. Kom langs voor quizzen, goodies en leuke gesprekken!

In navolging van onze stand in de fanzone op de 2019 editie van Heroes Dutch Comic kon zullen we ook dit jaar weer op de beurs staan. Dit betekent dat je ook aankomend weekend (26 en 27 maart) bij ons langs kunt komen.

Je kunt bij ons terecht om ons beter te leren kennen. Ook zal er een paar keer per dag een quiz gehouden worden, waar je aan mee kunt doen om prijzen te winnen.

Hoe het exacte programma eruit zal zien is nog even afwachten, dus blijf ons in de gaten houden!

Lees hier het verslag van Dutch Comic Con 2019.

Heroes Dutch Comic Con 2022

26 en 27 maart 2022 staat de Jaarbeurs in Utrecht weer in teken van series, cosplay, films, games, comics en entertainment. Heroes Dutch Comic Con is de grootste Comic Con welke Nederland kent en waar zo’n 40.000 bezoekers weer van alles kunnen doen. De komende editie zal extra bijzonder zijn, want het is namelijk de 10e editie. Dat wordt gevierd met een speciale jubileumeditie! Altijd al beroemde acteurs en comic artists in het echt willen ontmoeten? Of ben jij een fan van films, esports of cosplay? Het kan beide. Want of je nou een fanatieke boardgamer bent of eerder komt voor geeky merchandise…Heroes Dutch Comic Con heeft het beide én nog meer! Bereid je dus voor op een leuk weekend vol met vermaak, ontmoetingen, waarbij jij jouw passies met anderen kunt delen. Kijk voor meer informatie op de wesbsite www.dutchcomiccon.com

De volgende acteurs zullen tijdens Heroes Dutch Comic Con 2022 te zien zijn:

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter