Jacob Bertrand en Peyton List aanwezig op Heroes Dutch Comic Con 2022

Cobra Kai acteurs Jacob Bertrand en Peyton List zijn in maart aanwezig tijdens Heroes Dutch Comic Con! Naast vele rollen in series en films als kind, is Jacob tegenwoordig te zien als Eli ‘Hawk’ Moskowitz in de Netflix serie Cobra Kai!

Peyton is na bekende rollen als Emma Ross in de Disney Channel serie Jessie, nu ook te zien als Tory Nichols in de Netflix serie Cobra Kai.

In navolging van acteur Colin O’Donoqhue, David Ramsey en Bonnie Wright zijn nu Jacob Bertrand en Peyton List dus bevestigd voor Dutch Comic Con editie van 26 en 27 maart 2022.

Jacob Bertrand en Peyton List

Jacob Bertrand en Peyton List op Dutch Comic Con

Tijdens Dutch Comic Con  kun je op de foto met Dominique of ontmoet haar persoonlijk tijdens een Meet & Greet sessie. Meer informatie en tickets zijn te vinden via de site van de Dutch Comic Con.

Jacob Bertrand heeft voor zijn rol als Eli ‘Hawk’ Moskowitz in Cobra Kai als kind veel bijrollen gehad in series en films zoals Ready Player One, Community en Parks and Recreation. Daarnaast heeft hij ook rollen gespeeld in Nickelodeon series en films als iCarly, Jinxed en Marvin Marvin. Ook heeft Jacob veel stemmen ingesproken in animaties zoals The Lion Guard, The Legend of Korra, Rise of The Guardians en ParaNorman.

Peyton List is naast Cobra Kai ook bekend van onder andere de Diary of a Wimpy Kid films, en de films Hubie Halloween en 27 Dresses. Daarnaast is ze ook bekend als Emma Ross uit de Disney Channel serie Jessie. Met dit karakter heeft ze ook gespeeld in andere Disney series zoals K.C. Undercover en Austin & Ally én heeft ze samen met de rest van de cast van Jessie stemmen voor hun karakters ingesproken in een aflevering van de animatie serie Ultimate Spider-Man.

Dutch Comic Con 2022

Op 26 en 27 maart 2022 staat de Jaarbeurs Utrecht weer volledig in teken van films, series, cosplay, comics, games en entertainment tijdens de grootste Comic Con van Nederland waar 40.000 bezoekers hun hart op kunnen halen met alles wat er te beleven is. Deze editie wordt extra bijzonder, het is namelijk de 10e editie en dat wordt gevierd tijdens de extra speciale jubileumeditie! Altijd al wereldberoemde acteurs en comic artists willen ontmoeten of ben je fan van series, films, esports of cosplay? Want of je nou die fanatieke boardgamer bent of liever shopt naar geeky merchandise… Heroes Dutch Comic Con heeft het allemaal, én meer! Bereid je voor op een geweldig weekend vol vermaak, bijzondere ontmoetingen, deel jouw passies met andere of maak nieuwe vrienden! Kijk voor meer informatie op www.dutchcomiccon.comVOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter