David Ramsey (Arrow) aanwezig bij Heroes Dutch Comic Con 2020

Tijdens de voorjaarseditie van Heroes Dutch Comic Con zal David Ramsey aanwezig zijn. Maak aankomende jublieumeditie een paar mooie herinneringen en ontmoet Ramsey uit Arrow.

Update: David zal aanwezig zijn bij Heroes Dutch Comic Con 2022.

David Ramsey

David Ramsey

In 1971 werden Jeraldine en Nathaniel verblijd met de geboorte van zoon David Ramsey. De in Detroit opgegroeide filmster is vervolgens afgestudeerd aan de Mumford High School en heeft een studiebeurs afgewezen om te kunnen studeren aan de Universiteit van South Carolina. Ramsey vervolgens heeft hetzelfde personage (John Diggle / Spartan) gespeeld in vier verschillende series, namelijk: Arrow, The Flash, Supergirl en Legends of Tomorrow. Hij maakt heeft ook in de TV-serie Dexter gespeeld als Anton Briggs.

In 2010 verscheen hij in een aflevering van Grey’s Anatomy en in de kortstondige NBC-dramaserie Outlaw. Sinds 2012 heeft Ramsey het druk met zowel een rol als John Diggle in de show Arrow waarbij hij een militaire veteraan, vertrouweling en lijfwacht speelt, als een gastrol in de tv serie: Blue Bloods waarin hij de rol van burgemeester Carter Poole vertegenwoordigt.

Tevens is hij de laatste jaren ook in andere films en series te zien geweest, zowel binnen DC Comics als daarbuiten.

In zijn privéleven is Ramsey tevens een volleerd martial artist, met een zwarte band in Jeet Kune do. Hij heeft ook boksen en Tae Kwon do beoefend, en kickboksen getraind onder leiding van Benny “Jet” Urquidez.

Als je hem wilt ontmoeten dan kan dat op de Heroes Dutch Comic Con van maart 2022. Meer informatie rondom deze beurs is hier te vinden.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter