David Ramsey (Arrow) aanwezig bij Heroes Dutch Comic Con 2020

Tijdens de voorjaarseditie van Heroes Dutch Comic Con zal David Ramsey aanwezig zijn. Maak aankomende jublieumeditie onvergetelijke herinneringen en ontmoet Ramsey uit Arrow.

David Ramsey

 

In 1971 werden Jeraldine en Nathaniel verblijd met de geboorte van David Ramsey. De in Detroit opgegroeide filmster is afgestudeerd aan de Mumford High School en heeft een studiebeurs afgewezen om te kunnen studeren aan de Universiteit van South Carolina. David Ramsey heeft hetzelfde personage (John Diggle / Spartan) gespeeld in vier verschillende series, namelijk: Arrow, The Flash, Supergirl en Legends of Tomorrow. Hij maakt heeft ook in de TV-serie Dexter gespeeld als Anton Briggs.

In 2010 verscheen hij in een aflevering van Grey’s Anatomy en in de kortstondige NBC-dramaserie Outlaw. Sinds 2012 heeft Ramsey het druk met zowel een rol als John Diggle in de show Arrow waarbij hij een militaire veteraan, vertrouweling en lijfwacht speelt, als een gastrol in de tv serie: Blue Bloods waarin hij de rol van burgemeester Carter Poole vertegenwoordigt.

Ramsey is een volleerd martial artist, met een zwarte band in Jeet Kune do. Hij heeft ook boksen en Tae Kwon do gestudeerd, en getraind in kickboksen onder leiding van Benny “Jet” Urquidez.