Daniela Melchior op setfoto Fast X

Er is een nieuwe set foto verschenen vanuit Fast X, de aankomende tiende film in de Fast & Furious-franchise. Dit keer zien we nieuwkomer Daniela Melchior met Vin Diesel.

Actrice Daniela Melchior is samen met de andere castleden in Londen, om daar het nieuwe Fast & Furious-deel te filmen. Je ziet haar hieronder samen met mede-acteur Vin Diesel.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Daniela Melchior (@danielamelchior)

Ook verscheen er een foto waarop Melchior samen poseert met haar stuntvrouw, iemand welke blijkbaar ook aan de derde Ant-Man film gewerkt heeft.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Daniela Melchior (@danielamelchior)

Daniela Melchior

De Fast & Furious-franchise is de afgelopen jaren een van Hollywood’s meest succesvolle filmseries geworden. Het aankomende Fast & Furious 10 is echter onderdeel van het einde van de reeks, gezien deze film en Fast & Furious 11 het (hoofd)verhaal moeten afsluiten.

De aankomende film heeft weer rollen voor franchiseveteranen zoals Tyrese Gibson, Jordana Brewster, Ludacris, Michelle RodriguezNathalie Emmanuel, Sung Kang en Charlize Theron. De cast van Fast X bevat echter ook enkele nieuwe toevoegingen aan de franchise, waaronder Jason Momoa als de slechterik en een personage van Brie Larson. Dwayne ‘The Rock’ Johnson zal niet in de film te zien zijn, vanwege conflicten met mede-acteur Vin Diesel.

Fast X staat gepland om in mei 2023 te verschijnen, het daarop volgende deel 11 in 2024. Louis Leterrier zal Fast X gaan regisseren. Het scenario van de film zal worden geschreven door Dan Mazeau en Justin Lin. Deze laatste regisseerde een aantal van de eerdere Fast & Furious films.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter