De Amazon Prime Video series van februari

Amazon Prime Video voegt ook in februari weer enkele nieuwe series toe. Hieronder zie je een beknopt overzicht van wat er volgende maand op de streamingdienst zal gaan verschijnen.

Phat Tuesdays (release: 4 februari)

Phat Tuesdays is een documentaire reeks die het verhaal vertelt van Guy Torry, die het voor elkaar krijgt om een zwarte comedy avond te lanceren in de zogeheten The Comedy Store. Het begint als een experiment, maar verandert al snel in een geweldige ervaring die zwarte mensen de kans geeft het podium te betreden.

Reacher (release: 4 februari)

De serie Reacher draait om Jack Reacher, een voormalige militaire politie onderzoeker die onlangs het burgerleven weer opgepakt heeft. Als hij vervolgens valselijk beschuldigt wordt van moord is hij gedwongen het op te nemen tegen een grootschalige samenzwering.

The Marvelous Mrs. Maisel seizoen 4 (release: 18 februari)

Dit aankomende seizoen speelt zich af in 1960. Midge zoekt een baan met creatieve vrijheid, om zo haar act te kunnen aanscherpen. De toewijding die ze hieraan heeft creëert echter wel een afstand tussen haar en familie en vrienden.

Meer Amazon Prime Video seriesWil je meer weten omtrent Amazon Prime Video en diens series? Dan is deze Amazon Prime Video Nederland gids wellicht wat voor jou.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter