De TV Anywhere app van T-Mobile

Naast films en series schrijven we namens Entertainmenthoek ook weleens over de manieren waarop je naar deze content kunt kijken. Dit keer gaan we het hebben over de TV Anywhere app van T-Mobile.

TV Anywhere

De TV Anywhere app zorgt ervoor dat je overal in de EU televisie kunt kijken. De applicatie geeft je beschikking over ruim 50 zenders die vanaf smartphone, laptop, tablet, pc of Chromecast zijn te bekijken. Klinkt goed, al moet je hiervoor wel klant zijn bij T-Mobile. Vandaar dat we daar hieronder eerst even kort op zullen ingaan.

Internet van T-Mobile

Heb jij nog geen internet thuis of ben je niet tevreden over je huidige provider? Dan kan internet van T-Mobile een uitkomst zijn. Je kunt zowel kiezen voor een los internetabbonement of een combinatie met internet en televisie. Tevens is het ook mogelijk om mobiel en vast bellen toe te voegen.

Qua snelheid zijn er 3 opties beschikbaar, ‘Basic’, ‘Fast’ en ‘Premium’. Volgens de website van T-Mobile zijn ze alledrie geschikt om films en series mee te kijken. Al is Premium een uitkomst voor als je bijvoorbeeld regelmatig films in 4K zou willen streamen. Of thuiswerkt en met regelmaat grote bestanden moet versturen. Mensen met grote gezinnen wordt aangeraden om voor een ‘Fast’ abbonement te gaan.

De functies van TV Anywhere

Gebruikers van TV Anywhere kunnen volgens Tweakers overigens meer met de applicatie dan alleen televisie kijken. Zo kun je een gebruikersprofiel aanmaken en is het mogelijk om bepaalde televisieprogramma’s tot 7 dagen terug te zien. Tevens kan er ook gebruik gemaakt worden van radiozenders en lokale omroepen.

TV Anywhere installeren

Mocht jij (inmiddels) klant zijn van T-Mobile dan is de T-Mobile Anywhere app vrij eenvoudig te installeren. Allereerst dien je de applicatie te downloaden via je App Store. Al kan het indien gewenst ook via de website van T-Mobile TV.

Wanneer de applicatie op je toestel staat is het de bedoeling dat je met je TV-pincode en TV-klantnummer inlogt. Dit zijn gegevens welke iedere klant bij T-Mobile heeft. Vervolgens kun je inloggen en is de TV Anywhere app klaar voor gebruik. Mocht je er niet uitkomen dan kun je via de T-Mobile website altijd nog om extra hulp vragen.

Videoland

Een ander voordeel van internet bij T-Mobile is dat nieuwe leden tijdelijk 6 maanden gratis Videoland krijgen. Dit is een streamingdienst van RTL waarop van alles te vinden is. Naast Nederlandse televisieprogramma’s vind je er ook cabaret, films en series. Het is hierdoor een ideale dienst voor mensen die veel naar de reguliere televisie kijken maar soms ook een film willen zien. Er staan overigens niet enkel Nederlandse films en series in het aanbod, maar ook enkele internationale titels. Denk bijvoorbeeld aan deze 5 horrorfilms op Videoland.

Het leuke is dat zowel ‘Basic’ als ‘Fast’ en ‘Premium’ abonnees in aanmerking komen voor 6 maanden gratis Videoland. Je hoeft hiervoor niet perse het duurste abbonement te nemen.

Meer TV apps en streamingdiensten

Wil jij meer van artikelen lezen met uitleg over TV apps zoals TV Anywhere en streamingdiensten? Blijf ons nieuwsoverzicht dan in de gaten houden en volg ons ook via onze social media kanalen.