Er komt een Despicable Me 4 (Met deze cast!)

Er komt een Despicable Me 4 (in het Nederlands Verschrikkelijke ikke 4). Dat heeft website The Wrap bekendgemaakt.

Al een tijdje is bekend dat Despicable Me spin-off Minions een vervolg gaat krijgen. Sterker nog, deze film zou vorig jaar al uitkomen maar werd toen uitgesteld. Het blijkt nu dus dat er ook in de originele reeks een nieuw deel zal verschijnen.

Despicable Me 4 zal op 3 juli 2024 in de bioscoop verschijnen en Steve Carell, Kristen Wiig, Pierre Coffin, Miranda Cosgrove en Steve Coogan zullen allemaal terugkeren in hun oorspronkelijke hoofdrollen. De film wordt geregisseerd door Chris Renaud, die ook de eerste twee Despicable Me / Verschrikkelijke ikke films regisseerde, en Patrick Delage regisseert een script van Mike White. Er zijn nog geen details over de film bekendgemaakt. Wel weten we dat het de 15e samenwerking (voor een feature film) tussen animatie studio Illumination en Universal is. Chris Meledandri, oprichter bij Illumination, zal het project produceren.

Despicable Me 4 stemmencast

Volgens bronnen zullen stemacteurs Kristen Wiig, Steve Carell, Miranda Cosgrove, Pierre Coffin en Steve Coogan allen voor dit nieuwe deel terugkeren. Wie er de stemmen zullen inspreken voor de Nederlandse versie is nog niet bekend. In het vorige deel werd dat gedaan door onder andere Carlo Boszhard, Jon van Eerd, Kim van Kooten, Kee Derwig, Pip Pellens, Patricia Paay en Elise Schaap.

Despicable Me 4 zal op 3 juli 2024 in de bioscoop verschijnen.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter