Disney Plus korting | Betaal tijdelijk €1,99 voor een maandabonnement

Het is bijna Disney Plus Day! Naast een aantal nieuwe releases heeft de streamer Disney Plus ook een speciale korting, namelijk 1 maand Disney Plus voor €1,99! 

Disney Plus korting

Deze week viert de streamer haar tweede verjaardag met de zogeheten Disney Plus Day op 12 november. Ter ere van het jubileum kunnen nieuwe abonnees alléén deze week een abonnement aanschaffen waarbij de eerste maand slechts €1,99 kost in plaats van €8,99. Dat is maar liefst 77% korting! Het abonnement wordt automatisch verlengd voor € 8,99 per maand tenzij je je abonnement opzegt. Ga naar disneyplus.com voor meer informatie.

Disney Plus day

Vrijdag 12 november viert de hele Walt Disney Company Disney Plus Day met een cross-promotioneel evenement. Deze datum markeert het 2-jarig jubileum van de lancering van Disney+ in de VS, Australië, Nieuw-Zeeland, Canada en in Nederland. Op die dag zal de gloednieuwe film Home Sweet Home Alone op Disney Plus verschijnen. Er zullen die dag ook meer titels volgen, waaronder Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings en Jungle Cruise.

Op Disney Plus Day zullen deze nieuwe films en series in première gaan:

Disney Plus is een streamingdienst van The Walt Disney Company. Naast content van Disney kunnen abonnees ook kijken naar films en series van studio’s die door Disney zijn overgenomen. Zo is er ook veel Marvel en Star Wars content op het platform beschikbaar.

Ontdek de beste verhalen van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic en Star op één plek. In februari 2021 kwam Star beschikbaar. Dit is een speciale categorie met films en series die op een volwassen publiek zijn gericht. VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter