Disney Plus Star | Alles wat je moet weten

Waar Disney Plus in eerste instantie bekend stond als een dienst voor kinderen komt daar nu wellicht verandering in. Abonnees hebben sinds kort namelijk toegang tot Star, een aparte categorie voor volwassenen. In dit artikel lees je alles dat je over Disney Plus Star Nederland moet weten.

Wat is Disney Plus Star

Disney+ Star, of kort gezegd gewoon Star, is een aankomende uitbreiding op streamingdienst Disney Plus Nederland. Het gaat hier om een aparte categorie waarin films en series voor volwassenen kunnen worden bekeken. Een groot deel van de content zal afkomstig zijn van filmstudio’s als 20th Century Studios (voorheen 20th Century Fox) en FX. Deze zijn de afgelopen jaren namelijk door Disney overgenomen. De dienst zal ook content krijgen van onder andere ABC Signature, 20th Television, FX, Freeform, Searchlight Pictures, Touchstone Pictures en Hollywood Pictures.

Disney Plus Star kosten

Gezien Star voortaan bij Disney+ zit hoef je er niets extra voor te betalen. Al wordt de prijs van een Disney+ abonnement vanwege Star wel een paar euro duurder. Waar je voorheen €6.99 per maand kwijt was is dat sinds 23 februari €8,99 geworden. Je kunt ook per jaar betalen. In plaats van €69.99 kost een jaarabonnement nu €89.99.

Mensen die momenteel al lid zijn van Disney+ Nederland hebben geluk. Zij hoeven namelijk pas over 6 maanden meer te gaan betalen.

Star aanbod

Star bevat een groot aantal films afkomstig van studio’s als 20th Television, ABC Signature, FX, Freeform, Hollywood Pictures, Searchlight Pictures en Touchstone Pictures. Bekende voorbeelden hiervan zijn Die Hard, Alien, Braveheart, Starship Troopers en Unbreakable. Daarnaast zijn er ook populaire tv-series te zien, zoals Grey’s Anatomy, 24, Alias, Lost, Glee, Buffy The Vampire Slayer, Ugly Betty, The X-Files, Big Sky, Flashforward, Modern Family en Family Guy.

Het Disney Plus Star Aanbod

Star Originals

Naast bestaande films en series gaat Disney ook nieuwe content voor Star laten maken. Er komen niet alleen internationale series, maar ook Europese content. Zo is Disney bezig met een documentaireserie rondom de Nederlandse voetbalclub Feyenoord. In Duitsland staat onder andere Sam – A Saxon op de planning. Dit wordt een dramaserie rondom het waargebeurde verhaal van Samuel Meffire, de eerste zwarte politieagent uit Duitsland.

Zoals het ernaar uitziet zullen de Duitse series in heel Europa te zien zijn. Ook de documentaire rondom Feyenoord gaat waarschijnlijk internationaal beschikbaar komen.

Disney Plus Star opzeggen?

Heb jij een abonnement op Disney Plus maar geen interesse in het aanbod van Star? Dan kun je er weliswaar voor kiezen om geen gebruik van deze nieuwe categorie te maken, maar moet je nog steeds extra betalen. Het is dan ook niet mogelijk om Disney+ Star op te zeggen, zonder je gehele Disney+ abonnement stop te zetten.

Wanneer verschijnt Star op Disney+?

Disney+ wordt op 23 februari uitgebreid met Star. Op deze dag kunnen abonnees dan ook een flink lading nieuwe content verwachten.

Disney+ Star Recensie

Het spreekt voor zich dat wij als team Star zullen gaan uitproberen. Wat we ervan vinden kun je binnenkort op deze pagina teruglezen!

Meer streaming

Ben je ook benieuwd wat we over Netflix, Amazon Prime Video en andere streamingdiensten te zeggen hebben? In het streaming overzicht lees je alles rondom de Nederlandse Video on demand diensten.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter