Ugly Betty vanaf 23 februari op Disney Plus Star

Ugly Betty zal vanaf 23 februari 2021 te zien zijn op het streamingplatvorm Disney Plus Star. Actrice America Ferrera is in deze komische serie te zien als de intelligente en liefdevolle Betty Suarez. Betty is echter niet bepaald een fashionista, dus iedereen kijkt er enorm van op wanneer ze voor een hip modeblad gaat werken.

Ugly Betty op Disney Plus Star

Betty uit Queens is niet bepaald een fahionista, dus iedereen kijkt ervan op wanneer ze bij modebijbel Mode gaat werken. Na een moeilijke start bewijst Betty al snel dat ze waardevol is. Dat valt niet goed bij de modieuze Marc en Amanda en bij Wilhelmina Slater, Mode’s meedogenloze en angstaanjagende creative director. Terwijl ze steeds succesvoller wordt, blijft Betty trouw aan haar afkomst in Queens. Ze steunt op de liefde en hulp van haar vader Ignacio, pittige oudere zus Hilda en vroegwijze neefje Justin.

De hoofdrollen worden gespeeld door America Ferrera, Eric Mabius, Alan Dale, Tony Plana, Ana Ortiz, Christopher Gorham, Ashley Jensen, Judith Light, Becki Newton, Michael Urie, Mark Indelicato, Rebecca Romijn, Vanessa Williams.

Ugly Betty is een met een Amerikaanse Emmy en Golden Globe bekroonde komedieserie, die werd uitgezonden op ABC tussen 2006 en 2010. De reeks werd gebaseerd op de Colombiaanse telenovela Yo soy Betty, la fea. Deze serie werd al verschillende malen bewerkt en kreeg de Nederlandse remake Lotte.

Ugly Betty is vanaf 23 februari 2021 te zien op Disney Plus Star.

Disney Plus Star

Star is een aanvullend kanaal op Disney Plus, de streamingdienst van The Walt Disney Company. Je hoeft niets extra’s te doen om Star te krijgen – als je al geabonneerd bent op Disney Plus, krijg je deze bij de lancering. Het is gewoon een nieuwe toevoeging aan de app. Star zal binnen de Disney+ app te vinden zijn naast Disney, Pixar, Marvel, Star Wars en National Geographic. Door profielen die gemakkelijk zijn af te schermen met een pincode, hebben ouders controle over alles wat kinderen kijken, een fijne gedachte! Klik hier voor meer informatie over Disney Plus Star.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter