Wanneer verschijnt DMZ op HBO Max Nederland?

Een tijdje geleden verscheen een trailer voor DMZ, een mini-serie gebaseerd op het gelijknamige stripboek van DC Comics. De reeks zou vanaf 17 maart te zien zijn. Hoe zit het met DMZ HBO Max Nederland?

De release van DMZ riep wat vragen op. Het leek er gisteren namelijk op alsof de serie nog niet via HBO Max Nederland te zien was. Al hebben we net zelf gezien dat de reeks inmiddels aan het aanbod van de streamingdienst is toegevoegd. Mocht jij hem nog niet kunnen vinden, dan moet je wellicht een keer opnieuw inloggen.

Opvallend is dat wij slechts 3 afleveringen van de serie konden zien, terwijl deze 4 afleveringen telt. In Amerika zijn blijkbaar wel alle 4 de afleveringen beschikbaar. Wat hiervoor de reden is weten we momenteel nog niet.

Update: Ook de vierde, afsluitende aflevering is inmiddels via HBO Max Nederland te bekijken.

DMZ HBO Max Nederland

De vierdelige serie DMZ haalt inspiratie uit de gelijknamige populaire graphic novel van DC. Het speelt zich af in een gevaarlijk en vervormd Manhattan waar we een vrouw door een gedemilitariseerde zone zien navigegen, in een schrijnende zoektocht waarin ze haar verloren zoon probeert te vinden. De eerste aflevering van de serie is geregisseerd door Ava DuVernay (When They See Us), die tevens uitvoerend producent is. De maker is showrunner Robert Patino, bekend van Westworld. Hij is tevens een van de twee schrijvers achter DMZ.

De hoofdrollen in DMZ worden vertolkt door Rosario Dawson (The Mandalorian), Freddy Miyares (When They See Us), Benjamin Bratt, Hoon Lee (Banshee), Venus Ariel, Jordan Preston Carter. Ook zijn Rutina Wesley, Jade Wu, Nora Dunn, Mamie Gummer, Rey Gallegos, Agam Darshi, Henry G. Sanders en Juani Feliz in de serie te zien.

De uitvoerend producenten van de reeks zijn Emmy-winnaar Carly Wray, Paul Garnes van ARRAY Filmworks en Ernest Dickerson. Tevens is Dickerson ook regisseur van de laatste drie afleveringen. DMZ is een productie van Warner Bros. Television en het eerdergenoemde ARRAY Filmworks.

De eerste drie afleveringen zijn vanaf nu beschikbaar op HBO Max. Wanneer de vierde verschijnt weten we nog niet.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter