Dragon Ball Super: Super Hero vanaf 18 augustus in Nederland in de bioscoop

Dragon Ball Super fans opgelet! De nieuwe film Dragon Ball Super: Super Hero zal ook in Nederland in de bioscoop verschijnen. De film zal vanaf 18 augustus 2022 te zien zijn. Bekijk hieronder de trailer. De film is een vervolg op de succesvolle titel Dragon Ball Super: Broly en Gohan zal samen met Piccolo de strijd aangaan met oude bekende Cell.

Dragon Ball Super Super Hero Nederland

Dragon Ball Super: Super Hero in Nederland in de bioscoop

De Red Ribbon Army was ooit weggevaagd door Son Goku. Een aantal individuen die zijn nalatenschap voorzetten, hebben de ultieme android gemaakt: Gamma 1 en Gamma 2. Deze androids noemen zichzelf “Super Heroes”. Ze vallen Piccolo en Gohan aan… Waar is de nieuwe Red Ribbon Army op uit? Nu gevaar dreigt, is het tijd voor… Super Hero!

De film is een Japanse film geregisseerd door Tetsuro Kodama, geproduceerd door Toei Animation en geschreven door de maker van de Dragon Ball-serie, Akira Toriyama. Het is de eenentwintigste Dragon Ball-speelfilm. Buiten Japan wordt het gedistribueerd door Crunchyroll.

De hoofdrollen zijn er voor o.a. Masako Nozawa, Toshio Furukawa, Ryō Horikawa, Yūko Minaguchi, Mayumi Tanaka, Aya Hisakawa, Bin Shimada, Hiroshi Kamiya, Mamoru Miyano, Miyu Irino. De Engelse stemmencast bestaat uit bekende namen als Sean Schemmel als Son Goku, Kyle Hebert als Son Gohan en Christopher R. Sabat als Piccolo en Vegeta. Andere stemacteurs in de film zijn Robert McCollum (Son Goten), Monica Rial (Bulma), Sonny Strait (Krillin), Eric Vale (Trunks), Kara Edwards (Videl), Jeannie Tirado (Pan), Zach Aguilar (Dr. Hedo), Aleks Le (Gamma 1), Zeno Robinson (Gamma 2), Charles Martinet (Magenta) en Jason Marnocha (Carmine).

Dragon Ball Super: Super Hero draait vanaf 18 augustus in Nederland in de bioscoop, in 2D & 4D. In zowel de Engels gesproken versie als de Japans gesproken versie.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter