Eerste foto van Timothée Chalamet als Willy Wonka

Er is een eerste foto verschenen van Timothée Chalamet als het personage Willy Wonka. Deze werd gedeeld via het Twitter-account van de acteur.

Regisseur Paul King (Wonder) is momenteel bezig met Wonka, een film rondom Willy Wonka, een bekend figuur uit het Charlie and the Chocolate Factory-boek. De rol van Willy Wonka zal vertolkt worden door niemand minder dan Timothée Chalamet, die onlangs nog in de sciencefictionfilm Dune te zien was.

Timothée Chalamet als Willy Wonka

De Wonka film moet een zogeheten prequel worden en zich afspelen voordat Wonka de chocoladefabriek heeft gekocht. Het verhaal zal zich onder andere focussen op hoe hij met de Oompa-Loompas in contact komt.

Naast Chalamet zullen ook Olivia Colman (The Crown, The Father), Keegan-Michael Key, Rowan Atkinson, Paterson Joseph, Rakhee Thakrar (Sex Education) en Sally Hawkins in Wonka te zien zijn.

De releasedatum van de film staat op 17 maart 2023.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter