Eerste foto Tom Hanks in westernserie 1883

Er is een eerste foto verschenen van het personage van Tom Hanks in de aankomende westernserie 1883. Je kunt deze hieronder bekijken.

1883 gaat een prequel worden op Yellowstone, een dramaserie die sinds 2018 op de Amerikaanse televisie en streamingdienst Paramount+ te zien is. Centraal staat een door Kevin Costner gespeelde John Dutton, die een enorme paardenranch bezit. Deze dient hij te beschermen tegen allerlei partijen die zijn terrein willen innemen.

Nieuwe westernserie 1883

Yellowstone maker Taylor Sheridan maakte eerder al series als Sons of Anarchy en Veronica Mars. Hij sloeg een tijdje terug een deal met ViacomCBS en MTV Entertainment Group voor een prequel genaamd 1883. Dit wordt een westernserie rondom de oorsprong van de Dutton-familie, die centraal staat in het origineel.

Een van de afleveringen van 1883 zal draaien om een beruchte veldslag uit de Amerikaanse geschiedenis. Er zal sprake zijn van een flashbackscène waarin we acteur Tom Hanks een driesterren Union-generaal zien spelen:

Tom Hanks westernserie 1883

Naast het gastoptredens van Hanks heeft de serie hoofdrollen voor Sam Elliott (The Ranch, A Star is Born), Billy Bob Thornton (Goliath, Fargo), Tim McGrawFaith Hill, Isabel May, LaMonica Garrett. Tevens zullen Marc Rissmann, Audie Rick, Eric Nelsen, Dawn Olivieri, James Landry Hébert, Alex Fine, Emma Malouff, Anna Fiamora, Gratiela Brancusi, Nichole Galicia, Noah Le Gros, Amanda Jaros, Martin Sensmeier en Stephanie Nur hun opwachting maken.

1883 trailer

Een tijdje terug verscheen er al een trailer voor 1883, welke je hieronder kunt bekijken.

1883 zal vermoedelijk – net als zijn voorganger – op streamingdienst Paramount+ te zien zijn. Of 1883 ook later ook nog in Nederland te zien zal zijn is nog niet bekend.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van nieuwtjes als deze? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter