Nieuwe namen Netflix film Rebel Moon van Zack Snyder

Acteurs Fra Fee (Hawkeye) en Rhian Rees zullen te zien zijn in Rebel Moon, de aankomende Netflix sciencefiction film van regisseur Zack Snyder (Justice League).

In navolging van Ed Skrein blijkt dus dat ook Fra Fee en Rhian Rees mee zullen doen aan Rebel Moon. De eerste kan men kennen van Hawkeye.

In deze film. welke volgens bronnen zou doen denken aan Star Wars, staat een vredige ruimtekolonie centraal, welke wordt bedreigt door een agressieve heerser, Belisarius. Ter verdediging schakelen de inwoners een jonge vrouw in, die de naburige planeten moet afgaan om zo enkele medestanders te werven, welke kunnen deelnemen aan de strijd. Deze vrouw wordt gespeeld door Sofia Boutella.

Rebel Moon van Zack Snyder

De cast van Rebel Moon kent verder namen als Djimon Hounsou (The King’s Man), Charlie Hunnam (Papillon), Jena Malone (The Hunger GamesCatching Fire), Ray Fisher (Justice League), Cary Elwes (The Princess Bride), Bae Doona, Stuart Martin, Corey Stoll (West Side Story) en Alfonso Herrera (Ozark). Tevens zal de Nederlandse Michiel Huisman een rol in de film hebben. Hij was eerder al te zien in onder andere The Age of Adaline.

Naast de regie heeft Zack Snyder ook het schrijven van Rebel Moon op zich genomen. Hij kreeg hierbij hulp van Shay Hatten en Kurt Johnstad.

Het is momenteel nog niet bekend wanneer Rebel Moon aan de Netflix collectie zal worden toegevoegd. Het lijkt er echter wel op dat de streamingdienst een franchise van de film probeert te maken. Er staat momenteel namelijk al een opvolger van de film op de planning.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter