Ryan Reynolds als gamepersonages op nieuwe Free Guy posters

Er zijn enkele nieuwe posters verschenen uit de film Free Guy, waarin bekende videogames worden geparodieerd. Bekijk ze hieronder:

Actiekomedie Free Guy is vanaf vandaag in de Nederlandse bioscopen te zien. In deze film met Ryan Reynolds staat een achtergrondfiguurtje uit een videogame centraal.

Free Guy posters

Zoals wel vaker doet Ryan Reynolds er alles aan om Free Guy te promoten. Naast een hilarisch filmpje met Marvel-personage Korg zijn er ook enkele grappige posters gemaakt. Het gaat om parodieën van bekende videogames, zoals Mario, Grand Theft Auto, Minecraft, Animal Crossing waar Ryan centraal staat.

Free GuyFree GuyFree GuyFree Guy

In Free Guy volg je als kijker een eenvoudige bankmedewerker (Reynolds) welke ontdekt dat hij eigenlijk een achtergrondpersonage is een stevige Sandbox-game (denk dan aan games als Minecraft) met de titel genaamd “Free City”. Als hij er vervolgens achter komt dat de game offline gaat, moet hij de wereld bewegen om dit te kunnen voorkomen.

De regie van de film ligt bij Shawn Levy (Real SteelNight at the Museum) naar een scenario van Matt Lieberman en Zak Penn. Naast Ryan Reynolds zijn er rollen voor Joe Keery (Stranger Things), Taika Waititi (Thor: Ragnarok), Jodie Comer, Channing Tatum (21 Jump Street), Utkarsh Ambudkar, Lil Rel Howery.

Free Guy is vanaf vandaag (11 augustus 2021) in de Nederlandse bioscopen te zien. Volgens veel recensenten is het een leuke film, dus mocht jij vakantie hebben, dan kun je overwegen hem te gaan bekijken.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van trailers, posters en ander filmnieuws? Houd dan deze website in de gaten of volg Entertainmenthoek via FacebookTwitter, Instagram en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom films, series, prijsvragen, documentaires en streamingdiensten.

FacebookInstagramPinterestTwitter