Gunpowder Milkshake vanaf 5 november bij Amazon Prime Video Nederland

Gunpowder Milkshake verschijnt 5 november bij Amazon Prime Video Nederland. De actiefilm verscheen onlangs in Amerika op Netflix, maar hier in Nederland heeft Prime Video de vod-rechten. Bekijk hieronder de nieuwe trailer.


LEES HIER ONZE GUNPOWDER MILKSHAKE RECENSIE 


Sam (Karen Gillan) was pas twaalf jaar oud toen haar moeder Scarlet (Lena Headey), een vooraanstaande sluipmoordenaar, gedwongen werd om haar te verlaten. Opgevangen door ‘The Firm’ de misdaadorganisatie waar haar moeder voor werkte, treedt ze in haar moeders voetsporen…

https://youtu.be/f5nz6Imx4XA

Gunpowder Milkshake bij Amazon Prime Video Nederland

Sam (Karen Gillan) was pas twaalf jaar oud toen haar moeder Scarlet (Lena Headey), een vooraanstaande sluipmoordenaar, gedwongen werd om haar te verlaten. Sam werd opgevoed door ‘The Firm’ – de meedogenloze misdaadorganisatie waar haar moeder voor werkte. Nu, vijftien jaar later, is Sam in haar moeders voetsporen getreden en uitgegroeid tot een gevreesde huurmoordenaar. Ze gebruikt haar ‘talenten’ om de gevaarlijke rotzooi van The Firm op te ruimen en is even efficiënt als trouw. Maar wanneer een gevaarlijke opdracht verkeerd gaat, moet Sam kiezen tussen haar werk voor The Firm en het leven van een onschuldig achtjarig meisje – Emily (Chloe Coleman). Nu ze zelf een doelwit is heeft Sam maar één optie om te overleven: zich herenigen met haar moeder en haar levensgevaarlijke medewerkers: The Librarians (Angela Bassett, Michelle Yeoh en Carla Gugino). Deze drie generaties vrouwen moeten elkaar nu leren vertrouwen, het opnemen tegen The Firm en haar aanhangers, en keihard ingaan tegen iedereen die ze in de weg staat.

De hoofdrollen worden gespeeld door Karen Gillan, Lena Headey, Angela Bassett, Carla GuginoMichelle Yeoh, Paul Giamatti, Adam Nagaitis en Michael Smiley.

De regie is in handen van Navot Papushado op basis van een scenario dat hij samen met Ehud Lavski schreef. Andrew Rona en Alex Heineman van The Picture Company produceren als onderdeel van hun algehele deal met Studiocanal. Er is ook bevestigd dat Studiocanal al is begonnen met het plannen van een mogelijk vervolg.

Gunpowder Milkshake verschijnt 5 november bij Amazon Prime Video Nederland.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter