Halle Berry op posters rampenfilm Moonfall

Er zijn enkele posters verschenen voor het aankomende Moonfall. Dit wordt een rampenfilm met onder andere John Bradley, Patrick Wilson en Halle Berry.

In Moonfall wordt de mensheid bedreigd door de maan, die uit koers is geraakt en op weg is om de aarde te rammen. Een NASA-directeur en voormalig astronaut is er echter van overtuigd dat ze de planeet kan redden. Het probleem is alleen dat niemand haar gelooft, met uitzondering van een oud-collega en een complottheoreticus. Deze drie onwaarschijnlijke helden slaan vervolgens de handen in een en gaan op een levensgevaarlijke missie, waarbij ze erachter komen dat de maan niet helemaal is wat ze dachten…

Halle Berry Moonfall

Halle Berry in Moonfall

De centrale astronaut wordt gespeeld door Halle Berry, haar oud-collega door Patrick Wilson en John Bradley (Game of Thrones) kruipt in de huid van de complottheoreticus. Daarnaast zijn er rollen voor Donald Sutherland (The Hunger Games, Space Cowboys), Michael Pena (Ant-Man), Kelly Yu, Eme Ikwuakor (Marvel’s Inhumans), Charlie Plummer (Words on Bathroom Walls), Carolina Bartczak.

Halle Berry en haar mede-acteurs waren overigens eerder al te zien in een Moonfall trailer, welke hier te bekijken is.

De Moonfall film is geregisseerd door Roland Emmerich, welke eerder al films als Independence Day en Midway maakte. Als de bioscopen open gaan dan zal Moonfall op 3 februari te zien zijn.
John Bradley Moonfall poster

Patrick Wilson poster Moonfall


VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter