Interview Robin Brown | Pokémon The Resurgence

Vandaag spreken wij met Robin Brown over Pokémon The Resurgence. Wij gaan de diepte in omtrent de uitdagingen van het maken van een Pokémon fan film met zijn bedrijf Revolving Door Productions. Pokémon The Resurgence heeft rollen voor Robin Brown, Emma Brunsude, Chris Asimos, William Franklyn-Miller, Kaarin Kairfax e.a. Bekijk hieronder het interview.

Lees hier ook de recensie van de film door Raymond Doetjes!

“Pokémon The Resurgence zijn de beste 36 minuten die ik op YouTube de afgelopen week heb doorgebracht! 4 van de 5 sterren.”

Pokémon The Resurgence speelt zich af 20 jaar nadat Ash Ketchum zijn reis begon om Pokémon meester te worden. Rocket Industries controleert nu de Kanto regio, en hun bruut regime is er op uit om iedereen te onderdrukken. Naarmate hun macht toenam groeide ook hun hebzucht. Pokémon werden op grote schaal opgejaagd, en complete leefomgevingen werden verwoest. Ash, Brock en Misty waren de leiders van het verzet, maar bleken niet op te kunnen tegen de mankracht van Giovanni. De oorlog eindigde vijf jaar geleden, een geen Pokémon is sindsdien meer gezien.

Bekijk hier ook de complete film.