James Gunn deelt eerste Weasel screentest van The Suicide Squad

Regisseur James Gunn heeft op Twitter een nieuwe achter de schermen video gedeeld rond de productie van The Suicide Squad. Hier zien we Sean Gunn, de broer van James, zijn eerste screentest doen als een van de iconische personages uit de film. En we bedoelen niet Peacemaker, die zijn eigen HBO serie krijgt. Het gaat om Weasel.


Dit artikel bevat lichte spoilers voor The Suicide Squad


James Gunn deelt eerste Weasel screentest van The Suicide Squad

The Suicide Squad opent met een bloedige sequentie die sterk met je verwachtingen speelt. Wanneer Harley Quinn (Margot Robbie) samen met haar team voor een nieuwe missie wordt uitgezonden wordt het team op het strand in een hinderlaag gelokt en bijna geheel afgeslacht. Dit is slecht nieuws voor de potentiële fans van Weasel. Hij lijkt al te verdrinken voordat het eerste schot wordt gelost, aangezien hij in zee wordt gegooid terwijl hij niet eens kan zwemmen. Een van de post-credits scenes toont echter dat Weasel het alsnog had overleefd. Dat opent de mogelijkheid om deze superslechterik te zien in meer DC films.

In een tweet presenteert James Gunn de eerste Weasel screentest van zijn broer Sean. In een motion capture pak brengt Sean het bizarre loopje en het gekrijs van Weasel voor het eerst tot leven. Sean Gunn werkte eerder al met zijn broer toen hij de bewegingen deed van Rocket de wasbeer uit Guardians of the Galaxy. Bij Rocket werd de motion capture echter voornamelijk gebruikt als referentie voor de bewegingen van het personage. Weasel is daarentegen volledig met motion capture tot leven gebracht.

Hoewel het op het eerste gezicht moeilijk voor te stellen is wordt van Weasel in de film gezegd dat hij 27 kinderen heeft gedood. Het personage uit The Suicide Squad is heel anders dan het personage uit de DC Comics. Daar wordt hij vaak afgebeeld als een seriemoordenaar die gekleed gaat in een pluizig wezel kostuum.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter