Eerste beelden HBO serie rondom Suicide Squad personage

Het DC personage Peacemaker, dat bekend is van het recentelijk verschenen Suicide Squad, krijgt een eigen HBO serie. Onlangs zijn de eerste beelden hiervan verschenen.

Waar het nieuws van de HBO serie rondom John Cena’s Peacemaker voor fans al bekend was, is er nu ook beeldmateriaal verschenen. Tijdens de DC FanDome (een online DC evenement) werd een eerst clip vanuit de serie gedeeld. Je kunt deze hieronder bekijken:

HBO Serie DC

HBO serie rondom Peacemaker

In de serie, die heel toepasselijk Peacemaker gaat heten, moeten enkele leden van de ARGUS organisatie met de eigenwijze antiheld samenwerken. Deze vervelende opdracht kan gezien worden als een wraakactie van Amanda Waller, vanwege het feit dat de collega’s tegen haar ingingen.

Naast John Cena zijn er rollen voor Jennifer Holland, Steve Agee, Christopher Heyerdahl, Danielle Brooks, Elizabeth Faith Ludlow, Robert Patrick (Terminator 2: Judgment Day), Chukwudi Iwuji en Freddie Stroma (Harry Potter and the HalfBlood Prince).

Het lijkt erop dat er later deze week nog een trailer voor de Peacemaker HBO serie zal verschijnen. Er waren eerder ook al enkele korte beelden van het aankomende The Batman met Robert Pattinson te aanschouwen. Deze zijn hier te bekijken.

Peacemaker staat gepland om ergens in januari 2022 op HBO Max te verschijnen. Dit is een streamingdienst die in datzelfde jaar ook in Nederland beschikbaar komt.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter