Jason Momoa gecast voor Fast and Furious 10

Acteur Jason Momoa gaat een rol spelen in het aankomende Fast and Furious 10. Dit melden diverse bronnen. Hij zou hierin een van de slechteriken gaan spelen.

Jason Momoa in Fast and Furious 10

Zoals het ernaar uitziet zal er nog een Fast and Furious 10 en Fast and Furious deel 11 gaan verschijnen. Deel 10 en 11 sluiten de filmfranchise af. Waar deze films over gaan is nog niet bekendgemaakt, maar we zullen dus Jason Momoa (bekend van onder andere Aquaman) in de film terugzien. Het tiende deel zal opnieuw geregisseerd wordt door Justin Lin en staat al gepland voor mei 2023. Momoa zou te zien zijn naast vertrouwde namen als Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Ludacris, Sung Kang en Charlize Theron.

De eerste acht films uit The Fast and the Furious serie brachten samen zo’n $5,8 miljard op. Daarmee behoort de reeks tot een van de succesvolste filmseries uit de geschiedenis.

Het negende deel, F9, verscheen vorig jaar en is nu via onder andere Pathé Thuis te zien.

 

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter