Johnny Depp keert niet terug in Pirates of the Caribbean-films

In een nieuw verslag van The Hollywood Reporter is te lezen dat Disney een stokje heeft gestoken voor de terugkeer van Johnny Depp naar The Pirates of the Caribbean-films. Daarmee keert Jack Sparrow dus niet meer terug in de franchise.

Volgens de site nam Disney de beslissing om afstand te nemen van Depp vóór zijn proces wegens smaad, ondanks het feit dat de banden nooit formeel werden verbroken. Disney ‘weigerde’ het idee van uitvoerend producent Jerry Bruckheimer om Depp terug te brengen voor een cameo in de spin-off van de franchise, volgens geruchten met Margot Robbie (The Suicide Squad).

Johnny Depp niet in Pirates of the Caribbean

THR gaat verder met te zeggen dat Bruckheimer, die met Depp heeft gewerkt aan meerdere projecten bij Disney en andere studio’s, een van Johnny Depp’s grootste voorstanders is geweest. Ondanks zijn pogingen om Depp terug te krijgen naar de franchise, zei Disney nee.

Disney‘s Pirates of the Caribbean-franchise is een van de meest succesvolle aller tijden. Series reguliere Jerry Bruckheimer en National Treasure‘s Chad Oman zullen de komende zesde film produceren. Een regisseur moet nog worden gekozen, maar Disney heeft verschillende namen waar ze naar hebben gekeken.

De Pirates of the Caribbean-franchise begon in 2003 met The Curse of the Black Pearl, dat over het algemeen positieve recensies ontving van critici en bijna $700 miljoen opbracht aan de wereldwijde box office en vijf Oscar-nominaties verdiende, waaronder Depp voor Beste Acteur. Dit succes leidde tot vier sequels die, hoewel ze over het algemeen afnamen in kritische ontvangst, nog steeds kaskrakers waren, waarbij de tweede en vierde aflevering elk meer dan $ 1 miljard opbrachten.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek opFacebookInstagramPinterestTwitter