Jurassic Park met realistische dinosaurussen

De Jurassic Park franchise werd beroemd vanwege zijn levensechte dinosaurussen.  Maar nu, bijna 30 jaar na de première van de eerste film, is het ook bekend dat de wetenschap achter deze filmreeks al een beetje achterhaald is. Daarom roepen bepaalde fans al jaren op om de dinosaurussen in de films een herontwerp te geven. Youtuber FilmCore is erin geslaagd om met visuele effecten de iconische scenes uit de Jurassic Park films te recreëren met realistische dinosaurussen. Bekijk hieronder zijn video.

Heb jij je altijd al afgevraagd hoe de scene met de auto zou verlopen als de T.Rex veel scherpere zintuigen had, zoals in het echt? En zou de keukenscene nog even spannend zijn als de raptors veren hadden? FilmCore past het ontwerp aan van 4 verschillende Dinosaurussen: Tyrannosaurus Rex, Velociraptor, Spinosaurus en Giganotosaurus. De scenes die aan bod komen zijn afkomstig uit Jurassic Park (1993), Jurassic Park III (2001) en Jurassic World Dominion (2022).

Jurassic Park met realistische dinosaurussen

De derde film in de Jurassic World-trilogie van Colin Trevorrow en de zesde Jurassic Park-film volgt de gebeurtenissen op van Jurassic World: Fallen Kingdom, waar dinosauriërs het vasteland hebben bereikt. Terugkerende castleden zijn Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Jake Johnson, Omar Sy, Justice Smith, B.D. Wong en Daniella Pineda. Nieuwkomers zijn Campbell Scott, Dichen Lachman, Deulde Wise, DeWanda Wise, Scott Haze en Mamoudou Athie. Daarnaast zullen Sam Neill (Alan Grant), Laura Dern (Ellie Sattler) en Jeff Goldblum (Ian Malcolm) voor het eerst sinds Jurassic Park herenigd worden.

Jurassic World Dominion verscheen op 9 juni 2022 in de Nederlandse bioscopen. Lees hier ook onze recensie.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter