Jurassic World Dominion: Achter de schermen (Deel 4)

De spectaculaire actiefilm Jurassic World: Dominion is nu verkrijgbaar via DVD en Blu-ray. Presentator en acteur Bjorn Remmerswaal reisde tijdens af naar Malta, om daar de set van de film te bezoeken. Naast dat hij een kijkje achter de schermen kreeg was er ook gelegenheid om de cast te interviewen. Al deze avonturen zijn verwerkt in een 4-delige serie genaamd Jurassic World Dominion: Achter de schermen. De derde video in deze reeks verscheen enkele dagen geleden en de vierde aflevering bekijk je hieronder:

Jurassic World Dominion: Achter de schermen

Een overzicht van alle afleveringen zal later nog op ons Youtube-kanaal verschijnen.

Jurassic World Dominion: Achter de schermen is een productie van BR Media Producties. Bjorn Remmerswaal is een presentator en acteur. Hij presenteerde onder andere Inside Esports en was te zien in films als Liefde Zonder Grenzen en Whitestar. Meer informatie over Bjorn is te vinden via zijn account op Instagram.

Jurassic World Dominion

Jurassic World: Dominion is het afsluitende deel in de Jurassic World-reeks. In deze blockbuster verenigen twee generaties van Jurassic-personages zich met elkaar. We zien artsen Ian Malcolm (Jeff Goldblum), Alan Grant (Sam Neill) en Ellie Sattler (Laura Dern) samen met Claire Dearing (Bryce Dallas Howard) en Owen Grady (Chris Pratt) op een avontuur gaan. Ook zien we enkele nieuwe personages.

Onze recensie van Jurassic World: Dominion is hier te lezen. Gezien de eerdere Jurassic World-films op Skyshowtime te zien zijn is de kans groot dat Dominion over een tijdje ook aan deze streamingdienst wordt toegevoegd, maar dat is nog even afwachten.

VOLG ONS

Wil jij er als eerste bij zijn wanneer de nieuwe Jurassic World Dominion: Achter de schermen aflevering verschijnt? En ook op de hoogte blijven van ander film, serie en streaming nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter