Jurassic World Dominion: Achter de schermen (Deel 1)

De spectaculaire actiefilm Jurassic World: Dominion is sinds kort uit op DVD en Blu-ray. Acteur en presentator Bjorn Remmerswaal reisde tijdens af naar Malta, om daar de set van de film te bezoeken. Naast dat hij een kijkje achter de schermen kreeg was er ook gelegenheid om de cast te interviewen. Tevens mocht Bjorn zelf een actiescène mee opnemen. Al deze avonturen zijn verwerkt in een 4-delige serie genaamd Jurassic World Dominion: Achter de schermen. De eerste aflevering bekijk je hieronder.

Jurassic World Dominion: Achter de schermen

De tweede aflevering zal volgende week dinsdag op onze website gedeeld worden.

Jurassic World Dominion: Achter de schermen is een productie van BR Media Producties. Bjorn Remmerswaal is een presentator en acteur. Hij presenteerde onder andere Inside Esports en was te zien in films als Liefde Zonder Grenzen en Whitestar. Meer informatie over Bjorn kun je vinden via zijn Instagram-account.

Jurassic World Dominion

Jurassic World: Dominion is de afsluiter in de veelbesproken Jurassic World-reeks. In deze film verenigen twee generaties Jurassic-personages zich met elkaar. We zien artsen Ian Malcolm (Jeff Goldblum), Ellie Sattler (Laura Dern) en Alan Grant (Sam Neill) samen met Claire Dearing (Bryce Dallas Howard) en Owen Grady (Chris Pratt) op avontuur gaan. Ook zijn er enkele nieuwe personages in de film te zien.

Onze Jurassic World: Dominion recensie is hier te lezen. Gezien de eerdere Jurassic World-films op Skyshowtime te zien zijn is de kans groot dat Dominion over een tijdje ook aan deze streamingdienst wordt toegevoegd, maar dat is nog even afwachten.

VOLG ONS

Wil jij er als eerste bij zijn wanneer de nieuwe Jurassic World Dominion: Achter de schermen aflevering verschijnt? En ook op de hoogte blijven van ander film, serie en streaming nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter