Komt er een Spider-Man 4?

Met het succes van Spider-Man: No Way Home zou je jezelf kunnen afvragen of er nog een vierde Spider-Man met Tom Holland komt. In dit artikel bespreken we de speculaties en (eventuele) bevestigingen rondom Spider-Man 4.

De Marvel Cinematic Universe (MCU) films doen het altijd wel goed, maar Spider-Man: No Way Home blijkt een echte uitblinker te zijn. Deze derde Spider-Man film binnen het MCU heeft het namelijk tot de top 10 meest winstgevende bioscoopfilms allertijden weten te schoppen. Dit ondanks dat het vanwege de pandemie in sommige landen lastiger was om naar de bioscoop te gaan. Ook de twee voorgaande MCU Spider-Man films wisten veel geld op te brengen.

Spider-Man 4

Je zou kunnen zeggen dat er bijna wel een Spider-Man 4 moet komen, gezien het geld dat diens voorgangers heeft weten op te halen. In een recent interview met Tom Holland – die Spider-Man vertolkt – werd echter geïmpliceerd dat deze film voorlopig niet gemaakt gaat worden:

“I am going back to shoot a TV show for Apple, which I’m really excited about… But I can confidently say that after I finish that TV show, I will be taking a break.” 

Aldus Holland. Al sluit deze uitspraak natuurlijk niet uit dat Spider-Man 4 er komt. Sterker nog, het zou zomaar kunnen dat Holland na de opnames van de televisieshow (en een korte pauze) alsnog toetreedt tot een nieuw Marvel project.

Een tijdje geleden heeft Andrew Garfield, die Spider-Man speelde in een andere reeks, aangegeven ook wel interesse te hebben om de slingerende superheld nog eens te vertolken. Of er daadwerkelijk een The Amazing Spider-Man 3 gaat komen is echter nog maar de vraag.

Update: In een recent interview impliceerde Spider-Man: No Way Home-acteur J.K. Simmons dat ”hij wellicht in meer [Marvel] films te zien zal zijn”. Gezien zijn personage een sterke link heeft met Spider-Man is de kans groot dat hij weer met Tom Holland het scherm zal delen. Het betreffende interview is via deze link te bekijken.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter