Spider-Man: No Way Home bereikt mijlpaal

De recente bioscoopfilm Spider-Man: No Way Home heeft een opmerkelijke mijlpaal bereikt. Het nieuwste deel in de MCU-reeks heeft namelijk in slechts 12 dagen tijd 1,05 miljard dollar opgebracht en is daarmee de best bezochte bioscoopfilm van 2021.

Vanwege de pandemie hebben veel filmtheaters aanzienlijk minder bezoekers kunnen verwelkomen dan de jaren ervoor. Toch waren er nog steeds genoeg mensen die Spider-Man: No Way Home hebben gezien. De film heeft het in slechts enkele weken voor elkaar kunnen krijgen om uitgeroepen te worden tot best bezochte bioscoopfilm van 2021.

De nieuwste Spider-Man film heeft dus meer opgebracht dan James Bond-film No Time To Die, welke ”slechts” 774 miljoen dollar wist op te halen.

Spider-Man: No Way Home is de derde MCU (Marvel Cinematic Universe) film rondom het personage Spider-Man. Naast Zendaya, Tom Holland en Jacob Batalon zijn ook Jon Favreau, Jamie Foxx, J.K. SimmonsWillem Dafoe en Alfred Molina te zien. De regie lag bij Jon Watts en het scenario werd geschreven door Erik Sommers en Chris McKenna.

Een recensie van Spider-Man: No Way Home is hier te lezen. Daarnaast hebben we onlangs ook een artikel geplaatst waarin alle Spider-Man films op kwaliteit worden gerangschikt.

Spider-Man: No Way Home kijken

Gezien de Nederlandse bioscopen momenteel gesloten zijn is Spider-Man: No Way Home voorlopig niet te bekijken. Ook Pathé Thuis en Disney+ lijken nog geen plannen te hebben om de film beschikbaar te stellen. Wel is de film te zien in de Belgische bioscopen, die nog wel open zijn.

De voorgaande twee MCU Spider-Man films zijn echter al wel online verkrijgbaar:

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter