Matt Reeves bevestigt gesprekken The Batman 2

Volgens regisseur Matt Reeves zijn er gesprekken geweest rondom The Batman 2 en eventuele andere vervolgen/spin-offs. Dit kwam naar voren tijdens een live-stream van The Independent.

The Batman 2

De veelbesproken nieuwe film The Batman moet nog uitkomen, maar zoals wel vaker wordt er al gespeculeerd over eventuele vervolgfilms. In dit geval lijkt deze ook daadwerkelijk op de planning te staan. In een recent interview liet Matt Reeves, die de film regisseert, weten dat er gesprekken zijn voor meer films:

I really believe in what we’ve done and I’d be excited to tell more stories… We are already telling other stories in the streaming space, we’re doing stuff on HBO Max, we’re doing a Penguin show with Colin, which is gonna be super cool. And we’re working on some other stuff too but we have started talking about another movie.

Het lijkt er dus op dat er meer films komen in het universum waar The Batman zich afspeelt. Dit gaat dan ook een andere wereld zijn als die van het DC Extended Universe of de Christopher Nolan Batman films.

The Batman recensie

Het is de bedoeling dat The Batman vanaf 3 maart in de Nederlandse bioscopen te zien zal zijn. Blijf onze site in de gaten houden voor een The Batman recensie.

De film heeft hoofdrollen voor Robert Pattinson (Batman), Zoë KravitzJeffrey Wright, Andy Serkis, Peter Sarsgaard, Paul Dano en Colin Farrell.

Een uitgebreide blog rondom The Batman waarin (in makkelijke taal) uitgelegd wordt waarom de film zoveel potentie heeft is hier te lezen.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter