Netflix deelt spectaculaire eerste The Gray Man trailer!

Netflix heeft een eerste trailer en een aantal personage posters gedeeld voor The Gray Man, die afkomstig is van Avengers: Endgame-regisseurs Joe en Anthony Russo. Het gaat hier om een aankomende actiefilm welke op 22 juli 2022 op de streamingdienst zal verschijnen. Deze boekverfilming heeft hoofdrollen voor Chris Evans (Captain America in het MCU) en Ryan Gosling.

De trailer volgt nadat eerder bekend werd dat er een prequel en een sequel in de maak zijn rondom personages uit The Gray Man.

The Gray Man trailer

The Gray Man trailer The Gray Man trailer The Gray Man trailer

The Gray Man trailer

In The Gray Man maken we kennis met voormalig CIA-agent en doorgewinterde huurmoordenaar Court Gentry (Ryan Gosling), ook wel bekend als Sierra Six. Na een flinke tijd in de federale gevangenis wordt Gentry gerekruteerd door zijn contactpersoon Donald Fitzroy (Billy Bob Thornton). Dit keer zijn de rollen omgedraaid en blijkt Six zelf een doelwit te zijn. Zijn ex-collega Lloyd Hansen (Chris Evans) heeft een wereldwijde klopjacht op hem ingezet en doet er alles aan om Six uit te schakelen. Agent Dani Miranda (Ana de Armas) schiet Six te hulp en dat blijkt hij hard nodig te hebben…

De hoofdrollen worden gespeeld door Chris Evans, Ryan Gosling, Jessica Henwick, Ana de Armas, Alfre Woodard, Wagner Moura, Regé-Jean Page, Billy Bob Thornton, Dhanush, Julia Butters, Scott Haze, Eme Ikwuakor, Calla Mulvey, Michael Gandolfini, Sam Lerner, DeObia Oparei en Robert Kazinsky.

The Gray Man wordt geregisseerd door Joe en Anthony Russo. Het scenario is gebaseerd op het boek The Gray Man van Mark Greaney en is geschreven door Joe Russo, Christopher Markus en Stephen McFeely. De producers zijn Joe Roth, Jeffery Kirschenbaum, Joe Russo, Anthony Russo, Mike Larocca en Chris Castaldi. De uitvoerend producenten zijn Patrick Newall, Christopher Markus, Stephen McFeely, Jake Aust, Angela Russo-Otstot, Geoff Haley, Zack Roth en Palak Patel.

The Gray Man verschijnt vanaf 13 juli 2022 in een selectie Nederlandse bioscopen en vanaf 22 juli wereldwijd op Netflix.

VOLG ONS

Wil je op de hoogte gehouden worden over The Gray Man en ander film/serie nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter