Netflix film The Gray Man krijgt prequel én vervolg

De aankomende Netflix film The Gray Man krijgt zowel een prequel als een vervolgfilm. Dit meldt een Twitter-account genaamd Best of Chris Evans, die het via magazine Empireonline heeft vernomen.

The Gray Man is een Netflix original met een budget van maar liefst 200 miljoen dollar. De film heeft hoofdrollen voor Ryan Gosling en Chris Evans. Deze laatste is bekend vanwege zijn rol als Captain America in het MCU. Ook zijn er rollen voor Ana De Armas (No Time To Die, Knives Out), Wagner Moura (Narcos) Billy Bob Thornton (1883) en Rege-Jean Page (Bridgerton). De regie van de film ligt bij Anthony and Joe Russo.

Het verhaal achter The Gray Man draait om een geheime agent (Gosling), die zo discreet werkt dat hij zelfs zijn naam verborgen houdt en enkel bekend is onder de codenaam Sierra Six. Wanneer deze een fout maakt en per ongeluk een aantal geheimen blootlegt, komt hij terecht in een internationale samenzwering. Tevens krijgt Sierra Six ook nog te maken met bedreigingen van Lloyd Hansen (Evans), zijn voormalige collega.

The Gray Man prequel

Ondanks dat de film nog niet uit is, heeft men dus al wel een The Gray Man prequel aangekondigd. Deze zal draaien om slechterik Lloyd Hansen, dat blijkbaar nogal een excentriek figuur is. Het personage zal overigens weer gespeeld worden door Chris Evans. Paul Wernick en Rhett Reese zullen het scenario schrijven. Zij maakte eerder al het script voor Deadpool en Deadpool 2.

Tevens heeft Ryan Gosling getekend voor een vervolg op The Gray Man. Waarover deze gaat is nog niet bekend, maar het lijkt erop dat de door hem gespeelde CIA-agent weer centraal zal staan.

The Gray Man zal vanaf 13 juli in een aantal Nederlandse bioscopen te zien zijn. Tevens wordt de film op 22 juli toegevoegd aan het Netflix aanbod. De eerste trailer zal vermoedelijk in juni verschijnen, dus blijf onze site in de gaten houden.

VOLG ONS

Wil je op de hoogte gehouden worden over The Gray Man en ander film/serie nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter