Netflix komt met 18 kerstfilms en series tijdens de feestdagen 2021

Het aftellen naar kerst is begonnen. Netflix komt in 2021 weer met een lading nieuwe kerstfilms die je in de wintermaanden kunt kijken. Hieronder zie je een overzicht van deze feestelijke films en serie!

Kerstfilms op Netflix

Netflix is er voor je tijdens de feestdagen in 2021. Voor fans van kerstfilms en kerstseries onthult Netflix alvast een overzicht van alle kersttitels die de komende weken zullen verschijnen.


De Familie Claus 2

Jules Claus heeft kerst weer helemaal omarmd en zijn rol als toekomstige Kerstman is daarmee verzekerd. Vol goede moed gaan opa Noël en Jules met z’n tweetjes aan de slag. De drukste periode van het jaar staat namelijk weer voor de deur! In het begin loopt alles op rolletjes, totdat Jules een brief in handen krijgt met daarin een bijzondere vraag. De Familie Claus 2 is een warme familiefilm voor jong en oud, waarin pakjes belangrijk zijn, maar niet in de vorm die we gewend zijn. De film is vanaf 7 december beschikbaar op Netflix in Nederland & België.

Release: 7 december 2021
Cast: Jan DecleirMo BakkerJosje Huisman, Eva Van der Gucht, Stefaan Degand, Bracha van Doesburgh, Renée Soutendijk, Pommelien Thijs en Sien Eggers

Love Hard

De hopeloos romantische, maar eeuwig vrijgezelle journalist Natalie (Nina Dobrev) uit LA denkt dat het beter gaat als ze een droomman uit de oostkust, Tag (Darren Barnet), naar rechts swipet. Ze neemt een sprong in het diepe en stapt in het vliegtuig om haar crush te verrassen voor de feestdagen, maar ontdekt dat ze is gecatfished door Tag’s jeugdvriend, Josh (Jimmy O. Yang), die net zo ongelukkig in de liefde is als zij. Deze luchtige romantische komedie neemt je mee in het verhaal van haar poging om verliefd te worden.

Release: 5 november 2021
Cast: Nina Dobrev, Darren Barnet, Jimmy O. Yang, James Saito, Harry Shum Jr., Mikaela Hoover en Heather McMahan

Father Christmas Is Back

Caroline (Nathalie Cox) is een controlefreak die niets liever wil dan een perfecte kerst met haar zussen op haar uitbundige landhuis, om het feit dat hun vader het gezin jaren geleden verliet op 25 december, een beetje goed te maken. Als op kerstavond hun vader opeens met zijn nieuwe vriendin voor de deur staat, ontstaat er chaos. De Kerstman in deze nieuwe film wordt gespeeld door niemand minder dan John Cleese.

Release: 7 november 2021
Cast: Elizabeth Hurley, John Cleese, Kelsey Grammer, Nathalie Cox, Talulah Riley, Kris Marshall, Caroline Quentin, April Bowlby, Ray Fearon, Naomi Frederick

Kerstfilms Netflix - Father Christmas Is Back

The Princess Switch 3: Romancing the Star

Wanneer een relikwie van onschatbare waarde wordt gestolen, roepen Koningin Margaret (Vanessa Hudgens) en Prinses Stacy (Vanessa Hudgens) de hulp in van Margaret’s brutale look-alike nicht Fiona (Vanessa Hudgens). Fiona werkt samen met haar knappe ex om het relikwie terug te vinden… dat wakkert de vonken van een prikkelende kerstromance weer aan.

Release: 18 november 2021
Cast: Vanessa HudgensRemy Hill, Sam Palladio, Suanne Braun en Nick Sagar

A Castle For Christmas

De beroemde auteur Sophie Brown (Brooke Shields) reist naar Schotland in de hoop een klein kasteel te kopen, maar de prikkelbare eigenaar Duke Myles (Cary Elwes) is huiverig om het te verkopen aan een buitenlander. Het paar botst constant terwijl ze proberen een compromis proberen te vinden, maar misschien vinden ze wel meer dan ze hadden verwacht.

Release: 26 november 2021
Cast: Cary Elwes, Brooke Shields en Vanessa Grasse

Kerstfilms Netflix - A Castle For Christmas

Christmas Flow – serie

Rapper Marcus heeft het goed voor elkaar en zijn carrière zit in de lift. Maar dan wordt hij opeens beschuldigd van laster en aanzetten tot geweld tegen vrouwen. Als hij een journalist ontmoet, die zijn status maar al te goed kent, verwisselen ze per ongeluk hun tassen. Het foutje is de start van een echte kerstromance. Maar kunnen ze hun verschillen opzij zetten?

Release: 17 november 2021
Cast: Shirine Boutella en Tayc

Blown Away: Christmas 

Vijf kunstenaars keren terug naar de glasblazerij met hun feestelijke ontwerpen. De winnaar gaat met een bedrag van $10,000 naar huis, en mag daarnaast nog eens $10,000 doneren aan een goed doel naar keuze. Blown Away: Christmas wordt gepresenteerd door Bobby Berk met als vast jurylid Katherine Gray.

Release: 19 november 2021
Cast: Bobby Berk en Katherine Gray

Elves (Nisser) – serie

In de hoop om hun band te herstellen tijdens Kerst, reist een familie van vier naar een afgelegen Deens eiland. Het eiland wordt bestuurd door een streng religieuze gemeenschap die samen leven met woeste wezens in de bossen die… elven blijken te zijn. Wanneer de familie een baby elf vindt en mee naar huis neemt, wordt het evenwicht op het eiland verstoord en raakt de familie verwikkeld in een strijd om leven of dood.

Release: 28 november 2021
Cast: Sonja Steen, Milo Campanale, Vivelill Søgaard Holm

Kerstfilms op Netflix - Elves

A Boy Called Christmas (Een Jongen met de naam Kerstmis)

Nikolas is een doodgewone jongen die op een buitengewoon avontuur vertrekt naar het besneeuwde noorden, op zoek naar zijn vader die op een zoektocht is naar het legendarische Elfen dorp, Elfhelm. Samen met het eigenwijze rendier Blitzen en een trouwe muis ontdekt Nikolas al snel zijn lotsbestemming in dit magische, komische en vertederende verhaal dat bewijst dat niets onmogelijk is.

Release: 24 november 2021
Cast: Henry LawfullToby JonesSally HawkinsKristen WiigMichiel Huisman, Zoe Colletti, Stephen Merchant, Joel Fry, Rune Temte, Jim Broadbent en Maggie Smith

Nog meer Kerstfilms op Netflix

  • Single All the Way – 2 december
  • David and the Elves – 6 december
  • A California Christmas: City Lights – 16 december
  • A Naija Christmas – decemberVOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter