Netflix laat cast en crew verplicht vaccineren

Netflix heeft besloten dat castleden en medewerkers van zijn Amerikaanse producties een vaccinatie moeten nemen, willen ze hun werk blijven kunnen doen.

De coronacrisis heeft ervoor gezorgd dat de filmindustrie een tijdje stilgelegen heeft. Ondanks dat sommige producties inmiddels weer van start zijn gegaan gooit het coronavirus soms alsnog roet in het eten.

Netflix verplicht vaccinaties

Een aantal bedrijven heeft nu de ingevoerd dat medewerkers zich verplicht moeten laten vaccineren. In navolging van Apple en Microsoft moeten nu ook castleden van Netflix producties in Amerika een vaccin halen. Dit geldt tevens voor crewleden. Het is nog onbekend of deze regel ook ingevoerd wordt voor projecten buiten Amerika. De hiervoor vermoedelijk om te voorkomen dat er opnames stilgelegd moeten worden, wat het bedrijf duizenden dollars per dag kost.

VOLG ONS

Wil je de hele week van het laatste nieuws op de hoogte gehouden worden? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Instagram, FacebookTwitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter