Netflix-serie Squid Game verbreekt opmerkelijk record

Netflix original Squid Game heeft een opmerkelijk record verbroken. De Zuid-Koreaanse dramaserie is in de eerste 28 dagen namelijk meer bekeken dan welke andere serie dan ook (tijdens de lancering) op Netflix.

Met een Tweet laat Netflix weten dat er de afgelopen tijd maar liefst 111 miljoen accounts naar Squid Game hebben gekeken.

Met dit aantal weet de Zuid-Koreaanse serie Bridgerton te verslaan. Daar keken in januari 82 miljoen mensen naar, wat natuurlijk ook een enorm hoog aantal is. Hierbij moet wel gezegd worden dat Netflix ieder account meetelt dat meer dan 2 minuten naar een betreffende film of serie gekeken heeft. De kans is dus aanwezig dat veel van die ”kijkers” niet alle afleveringen gezien hebben.

In Squid Game worden een groep vreemden samen in een omheining geplaatst en daar gedwongen om elkaar te doden, wanneer ze de prijs (een enorm geldbedrag) willen winnen. Ze moeten hiervoor allerlei kinderspelletjes spelen, waarbij de verliezers het vaak niet overleven.

Squid Game seizoen 2

Men vraagt zich nu af of er een Squid Game seizoen 2 komt. De maker is hier echter nog niet zo zeker van. Lees hier meer over zijn gedachten over een potentieel nieuw seizoen.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter