Nieuw op Netflix | Week 23

Netflix voegt wekelijks nieuwe titels toe. Elke week houden wij je op de hoogte van de films en series die nieuw verschijnen op Netflix. 

Zo kun je vanaf deze week kijken naar films als Mean Girls, The Hangover Part 2, Indiana Jones and the Raiders of the Lost Ark, The Glass House. Daarnaast verschijnen er deze week ook weer een aantal nieuwe series en afleveringen, waaronder nieuwe afleveringen van 13 Reasons Why, Snowpiercer, The 100 en Legends of Tomorrow.

Benieuwd welke films en series nieuw op Netflix verschijnen in 2020? Bekijk dan hieronder een handig overzicht van Streamwijzer voor week 23 van 2020.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter

Nieuw series Netflix


NETFLIX 2020 FILMS EN SERIES UITGELICHT


Indiana Jones and the Raiders of the Lost Ark

Acteurs: Harrison Ford, Karen Allen, Paul Freeman, Denholm Elliot, John Rhys-Davis, Ronald Lacey
Regisseur: Steven Spielberg
Release: 1 juni 2020

Bereid je voor op spanning en avontuur met Indiana Jones and the Raiders of the Lost Ark. Indy (Harrison Ford) en zijn oude liefde, de pittige Marion Ravenwood (Karen Allen) moeten de strijd aangaan met Nazi’s, boobytraps en slangen bij hun spectaculaire speurtocht naar de mystieke Ark des Verbonds.

Penoza: The Final Chapter

Acteurs: Monic Hendrickx, Olga Zuiderhoek, Raymond Thiry, Niels Gomperts
Regisseur: Diederik Van Rooijen
Release: 4 juni 2020

Drugskoningin Carmen van Walraven zit ondergedoken in Canada en leidt daar een anoniem leven. Ze houdt zich overal buiten, totdat er op een avond een collega lastiggevallen wordt. Lees hier onze recensie!

Mean Girls

Acteurs: Lindsay Lohan, Rachel McAdams, Amanda Seyfried, Lacey Chabert
Regisseur: Mark Waters
Release: 1 juni 2020

Cady gaat voor het eerst naar een Amerikaanse middelbare school na haar hele leven in Afrika te hebben gewoond. Ze wordt opgenomen in het groepje van de populairste meiden. Totdat ze verliefd wordt op de ex van de leidster van het groepje.

The Hangover

Acteurs: Bradley Cooper, Ed Helms, Zach Galifianakis, Justin Bartha
Regisseur: Todd Phillips
Release: 2 juni 2020

Twee dagen voor zijn bruiloft vertrekken Doug en zijn drie beste vrienden naar Las Vegas voor een vrijgezellenfeest dat ze nooit zullen vergeten. Maar wanneer de drie vrienden wakker worden zijn ze wél alles vergeten en is Doug vermist.

13 Reasons Why – Seizoen 4

Acteurs: Dylan Minnette, Katherine Langford, Alisha Boe
Makers: Brian Yorkey
Release: 5 juni 2020

Het laatste seizoen van 13 Reasons Why is vanaf 5 juni te zien op Netflix. Terwijl de eindexamenleerlingen van Liberty High School zich voorbereiden op de diploma-uitreiking, moeten ze het verleden onder ogen zien en ingrijpende en hartverscheurende keuzes maken die hun toekomst zullen beïnvloeden.

Vikings – Seizoen 6

Acteurs: Travis Fimmel, Katheryn Winnick, Clive Standen
Makers: Michael Hirst
Release: 5 juni 2020

Dit harde drama volgt de avonturen van de Vikingheld Ragnar Lothbrok, die het rijk van de Noormannen uitbreidt door zich te meten met een ongeschikte leider zonder visie.

Films en seriesFilms en series

Wat vind jij de best Netflix series uit 2020? Laat het ons weten in de comments!