Nieuwe zombiefilm van overleden George A. Romero in de maak

Er komt een nieuwe zombiefilm gebaseerd op een idee van George A. Romero, de iconische regisseur achter Night of The Living Dead, welke in 2017 overleed.

Fans van zombiefilms zullen ongetwijfeld bekend zijn met George A. Romero, de persoon welke het genre op de kaart zette. Ondanks dat Romero enkele jaren geleden overleed staat er een nieuw zombieproject rondom hem gepland. The Hollywood Reporter liet weten dat Romero’s vrouw Suzanne momenteel een script aan het uitwerken is voor Twilight of the Dead, een project dat hij nog had willen maken. Ene Paolo Zelati schreef het eerst opzetje voor het script toen George A. Romero nog leefde. Hij werkt momenteel samen met Joe Knetter en producent Robert L. Lucas aan een nieuw scenario.

Twilight of the Dead zou zich afspelen in ”een wereld waarin het leven nagenoeg is verdwenen, maar er toch nog een beetje hoop is voor de mensheid.”

Koning van de zombiefilm

George A. Romero bracht in 1968 de film Night of the Living Dead uit, wat een van de eerste zombiefilms allertijden was. In 1978 maakte hij veel los met Dawn of the Dead, dat door veel horrorliefhebbers als beste zombiefilm allertijden gezien wordt. Romero kan daarom ook gezien worden als grondlegger van het genre.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter