Nieuwe Netflix functie uitgerold: dubbele duim

Er is een nieuwe Netflix functie beschikbaar, namelijk de zogeheten dubbele duim. Deze is bedoelt zodat gebruikers kunnen aanduiden dat ze een bepaalde film, serie of programma ”extra leuk” vinden.

Netflix krijgt dubbele duim

Streamingdienst Netflix probeert van alles om abonnees tevreden te houden. Naast nieuwe films en programma’s worden er soms ook nieuwe functies toegevoegd. Dit keer is er een optie uitgerold die je kan helpen om betere aanbevelingen te krijgen. Gebruikers kunnen per film of serie aangeven of ze deze leuk vinden. Waar je voorheen enkel kon kiezen vanuit ”duim omhoog” en ”duim omlaag”, is er nu ook een ”dubbele duim” toegevoegd. Hiermee kun als gebruiker aanduiden dat je een titel als het ware ”geweldig” vindt.

Hoe dit er in de interface van Netflix uitziet is hieronder te zien. Volgens bronnen is de functie beschikbaar op zowel de Android, iOS-applicaties als smart tv’s. Zover wij hebben kunnen zien is de functie ook via een PC en laptop toegankelijk. Of de nieuwe Netflix functie ook van toegevoegde waarde gaat zijn, is nog even afwachten.

Netflix functie

De mogelijkheden om een serie te ”beoordelen”, met rechts de dubbele duim.

Meer Netflix

Wil je meer weten over Netflix en andere streamingdiensten die in Nederland beschikbaar zijn? Lees dan vooral het streamingdiensten overzicht Nederland, dat vrijwel iedere maand wel bijgewerkt wordt. Je kunt er informatie vinden rondom Disney+, Prime Video, HBO Max Nederland en andere VOD-diensten die in Nederland beschikbaar zijn.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter