Nieuwe trailer voor nieuwe Nederlandse Netflix film Forever Rich

Netflix heeft een nieuwe trailer gedeeld voor de nieuwe Nederlandse Original Forever Rich. Deze film van Gouden Kalf winnaar Shady El-Hamus zal vanaf 1 oktober 2021 exclusief op Netflix beschikbaar komen. Bekijk de trailer hieronder.

Forever Rich trailer 

Richie staat op het punt om de grootste rap-artiest van Nederland te worden. Totdat hij voor een belangrijk optreden door een groep gewapende tieners beroofd wordt van zijn pronkjuweel; een peperduur horloge. Als de beelden van deze vernederende beroving viraal gaan, volgt een koortsachtig kat-en-muisspel waarin Richie in één nacht alles riskeert wat hij heeft opgebouwd om zijn beschadigde imago te kunnen herstellen.

Forever Rich is geschreven door Gouden Kalf winnaars Shady El-Hamus (De Libi, Nightshade) en Jeroen Scholten van Aschat (De Libi, Fenix). De regie is tevens in handen van El-Hamus. Het is de tweede Nederlandse original film welke voor Netflix gemaakt werd. In mei verscheen ook al de film Ferry, dat gebaseerd is op de succesvolle serie Undercover.

De cast bestaat uit Jonas Smulders (Richie), Daniël Kolf (Tony), Sinem Kavus (Anna), Hadewych Minis (Els), Yootha Wong-Loi-Sing (Jessica), Mustafa DuyguluSimon van Lammeren(Abdel), Yassin Dardour (Bilal) en Sergio Fontana (Witte Masker). Daarnaast maken Kendrick Etmon, Jelisa van Schijndel, Martijn Oversteegen, Tim Olivier Somer, Sabri Saad El Hamus, Richelle Plantinga, Safae Gounane, Tony van der Veer, Simen van den Berg, Matteo van der Grijn, Finn Klinkhamer en Zoë Love Smith hun opwachting in de film. Opvallend is dat er naast de gevestigde namen ook veel nieuwkomers in de film zitten.

Forever Rich is vanaf 1 oktober 2021 wereldwijd beschikbaar op Netflix.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter