Opnames Nederlandse thriller Polder afgerond

De opnames van de Nederlandse thriller Polder zijn afgerond. In deze film zien we een radeloze boer het aan de stok krijgen met een dierenactivist. Het project kent hoofdrollen voor Jochum ten Haaf (Bankier van het Verzet, Dunkirk) en Harm Duco Schut (Flikken, Niemand In De Stad) 

In Polder staat varkensboer Ronald (Ten Haaf) centraal. Dit personage is sinds de dood van zijn vrouw verantwoordelijk voor zowel de zorg van een dochtertje als de boerderij. Daarnaast moet hij omgaan met steeds strengere milieueisen. Wanneer vervolgens ook nog de dierenactivist Erik (Schut), welke onbekend is met de benauwde situatie waarin Ronald zich bevindt, een steeds fanatiekere haatcampagne tegen de boer begint, is Ronald de wanhoop steeds meer nabij.

Nederlandse thriller Polder

Naast Jochum ten Haaf en Harm Duco Schut zijn er rollen voor Joy Verberk (Avondland), Fien Lindenhovius, Randy Fokke, Sebas Berman, Gerda Lenten Havertong, Jip Bartels, Dook van Dijck en Steef Cuijpers (Wolf).

De regie van Polder ligt bij Klaas van Eijkeren en Bob Wilbers. De laatste is bekend van de film Casa Coco en van Eijkeren maakte eerder al Patria en The Fox. Hij heeft ook het scenario van de Polder geschreven. De productie van de Nederlandse thriller ligt bij Alex ter Beek van Pink Moon BV. Director of Photography is Luuk Zonnenberg.

Volgens bronnen vonden de opnames van de film plaats in onder andere Den Bosch, Vught, Rotterdam en Schelluinen.

Polder staat gepland om in oktober 2022 te verschijnen.

(De foto in het artikel is ter illustratie en gemaakt door Vincenzo Malagoli, voor Pexels.com)

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter