Opnames nieuwe M. Night Shyamalan film Knock At The Cabin gestart

De opnames van de nieuwe film Knock At The Cabin van regisseur M. Night Shyamalan zijn van start gegaan. Dit laat hij weten via onderstaande foto op Twitter. Tevens gaf de regisseur aan dat dit het snelste scenario is dat hij ooit heeft geschreven. Waarbij het scenario bestaat uit ongeveer 100 pagina’s. Op dit moment is er verder nog weinig bekend over het plot van de nieuwe horrofilm. 

Knock At The Cabin

De film heeft hoofdrollen voor Rupert Grint, Jonathan Groff, Dave Bautista, Ben Aldridge, Nikki Amuka-Bird en William Ragsdale.

Het is de bedoeling dat Knock At The Cabin op 2 februari 2023 in première zal gaan.

Shyamalan’s doorbraak als regisseur kwam met de film The Sixth Sense. Overige films van hem zijn onder andere The Visit (2015), Split (2016) en Old (2021). De laatstgenoemde was tevens de meest recente film van Shyamalan. Deze werd niet goed ontvangen door de critici. Dit terwijl het in 2016 verschenen Split wel goede recensies kreeg.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter