Quentin Tarantino in gesprek voor regisseren serie Justified

Regisseur Quentin Tarantino is gevraagd om enkele afleveringen van een serie te gaan opnemen. Het gaat om een zogeheten cvoor de serie Justified

Tarantino is in gesprek om een ​​of twee afleveringen van Justified: City of Primeval te regisseren, de revival van de serie van het FX-drama met in de hoofdrol Timothy Olyphant. Dit meldt Variety.

De Justified revival werd in januari besteld, en Olyphant zou zijn rol als US Marshal Raylan Givens opnieuw gaan spelen. De nieuwe serie is geïnspireerd op de roman “City Primeval: High Noon in Detroit” van Elmore Leonard. Leonard creëerde het personage van Givens, die voorkomt in verschillende van zijn boeken, waaronder ‘Fire in the Hole’, waarop Justified was gebaseerd.

Tarantino en Olyphant werkten samen aan de meest recente film van de regisseur, namelijk Once Upon a Time in Hollywood, waarbij Olyphant James Stacy speelde. Tarantino is ook een bekende fan van het werk van Leonard, hij heeft zijn roman “Rum Punch” geadapteerd tot de film Jackie Brown uit 1997.

Quentin Tarantino als serie regisseur?

Justified: City of Primeval start acht jaar nadat Givens Kentucky achter zich heeft gelaten. Hij woont nu in Miami, een wandelend anachronisme dat zijn leven als US Marshal en parttime vader van een 14-jarig meisje in evenwicht houdt. Zijn haar is grijzer, zijn hoed is vuiler.

Dave Andron en Michael Dinner zullen optreden als schrijvers, showrunners en uitvoerende producenten van de serie, waarbij Dinner wordt ingeschakeld als regissuer. Olyphant is ook uitvoerend producent, samen met de maker van Justified; Graham Yost, Sarah Timberman en Carl Beverly, Peter Leonard, Taylor Elmore en Chris Provenzano, en Elmore en Provenzano schrijven ook voor de show. Walter Mosley overlegt met producer, terwijl V.J. Boyd, Eisa Davis en Ingrid Escajeda zijn schrijvers. De serie wordt geproduceerd door Sony Pictures Television en FX Productions.

Het is al een tijdje de vraag of Quentin Tarantino nog een film gaat maken. Er waren plannen voor een Kill Bill 3, maar onlangs publiceerde we nog een nieuwsbericht waarin naar voren kwam dat die er voorlopig niet gaat komen.

Wel is Tarantino in gesprek om enkele afleveringen van een serie te regisseren. Het gaat hier om Justified: City Primeval, een revival voor de serie Justified van zender FX. Deze zal zich zo’n 8 jaar na de originele serie afspelen.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter