RTL4 onthult datum De Verraders seizoen 2

RTL4 onthulde dat De Verraders seizoen 2 op zondag 20 februari 2022 van start gaat. Dat gebeurde via onderstaand bericht. Hoewel de Videoland-editie pas net is afgelopen, kunnen fans zich dus alweer opmaken voor nóg een seizoen.

De Verraders is binnenkort terug bij RTL 4

De Verraders komt terug… en sneller dan je misschien dacht! 🔎

Geplaatst door RTL op Vrijdag 7 januari 2022

De Verraders seizoen 2

In het spel De Verraders spelen 18 BN’ers om een pot met 50 kilo zilver. Drie van hen zijn verraders en de overige 15 spelers, de Getrouwen, moeten hen zien te ontmaskeren. En daar is haast bij, want de verraders vermoorden iedere nacht een getrouwe. Elke avond mag de groep als geheel iemand verbannen die ze niet (meer) vertrouwen. Lukt het de Getrouwen om de Verraders eruit te werken voor het spel is afgelopen?

De Verraders is een Nederlands televisieprogramma dat op 13 maart 2021 voor het eerst werd uitgezonden op RTL 4. Het wordt geproduceerd door het mediabedrijf IDTV. Het programma was vorig jaar voor RTL 4 een groot succes.

Recentelijk was er de speciale Videoland-editie te zien. De eerste aflevering was niet alleen bij Videoland te zien, maar ging ook in première op RTL 4. Deze reeks kende nieuwe regels en minder deelnemers, namelijk twaalf in plaats van achttien. De deelnemers waren Romana van Baaijen (B&B Vol Liefde), Envy Peru (Drag Queen en winnares van Drag Race Holland), Jay Francis (stand-up comedian), Henk Grol (ex-judoka), Bettina Holwerda (musical-actrice), Ellen Hoog (ex-hockeyster), Iliass Ojja (Mocro Maffia), Tim Senders (presentator), Amara Onwuka (weervrouw), Britt Scholte (actrice), Shelly Sterk (presentatrice) en Thijs Zeeman (presentator).

Op 20 februari 2022 verschijnt De Verraders seizoen 2 bij RTL 4 en wordt, net als de eerste keer, gepresenteerd door Tijl Beckand.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter