Russo Brothers kondigen sequel en spin-off The Gray man aan

Hoewel de recensies wisselend zijn lijkt de nieuwe film van de Russo Brothers een hit te zijn voor Netflix. De nieuwe actiethriller The Gray Man met Ryan Gosling, Chris Evans en Anna de Armas krijgt zowel een sequel als een spin-off. Onder toezicht van Joe en Anthony Russo zullen de twee films de wereld van de eerste film uitbreiden en de spionageromanreeks van Mark Greaney verder verfilmen.

Er zijn geen details over het verhaal van beide films onthuld, maar we weten wel dat de Russo’s terug zullen komen om het vervolg te regisseren, waarin Ryan Gosling opnieuw de hoofdrol zal spelen als de taaie operatieve Sierra Six. Co-schrijver van de eerste film, Stephen McFeely, is terug om het script uit te werken. De spin-off wordt geschreven door het Deadpool en Zombieland schrijversduo Rhett Reese en Paul Wernick.

The Gray Man sequel

“The audience reaction to The Gray Man has been nothing short of phenomenal. We are so appreciative of the enthusiasm that fans across the world have had for this film. With so many amazing characters in the movie, we had always intended for the Gray Man to be part of an expanded universe, and we are thrilled that Netflix is announcing a sequel with Ryan, as well as a second script that we’re excited to talk about soon.”

Dat zeggen de Russo Brothers in een statement.

Sequel en spin-off The Gray Man aangekondigd

Vanaf 13 juli 2022 verschijnt de grote film The Gray Man in een selectie Nederlandse bioscopen en vanaf 22 juli op Netflix. Het is een grote productie van regisseurs van Joe en Anthony Russo, uiteraard bekend van Avengers: Endgame. Is de actiefilm met o.a. Chris Evans en Ryan Gosling in de hoofdrol de moeite waard? Dat lees je in onze recensie van The Gray Man.

Kijk The Gray Man op NetflixVOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter