Scream 6 krijgt officieel groen licht!

Paramount Pictures heeft Scream 6 aangekondigd. Dat maakte The Hollywood Reporter bekend. Het nieuwe vervolg van de horrorfilmreeks gaat geregisseerd worden door Matt Bettinelli-Olpin en Tyler Gillett, het regieduo dat sinds deel 5 is betrokken bij de film. 

Ook terugkerend zijn scenarioschrijvers James Vanderbilt en Guy Busick. De productie van de film begint deze zomer. Nog geen woord over de cast, maar fans kunnen waarschijnlijk vermoeden wie zal terugkeren op basis van wie de meest recente film heeft overleefd. Spyglass en Paramount zeiden in een statement:

“We are tremendously grateful to the fans around the world who enthusiastically received our film. We can’t wait for audiences to see what Radio Silence, writers Jamie & Guy, and Project X have in store for our Woodsboro family.” 

Het vijfde deel van Scream verscheen vandaag in de Nederlandse bioscoop. Je kunt de trailer hieronder bekijken. Vijfentwintig jaar nadat een reeks brute moorden het rustige stadje Woodsboro schokte, heeft een nieuwe moordenaar het Ghostface-masker opgezet en begint hij zich op een groep tieners te richten om geheimen uit het dodelijke verleden van de stad te doen herleven.


‘‘Wat is de beste Scream film?” | Bekijk onze lijst


Scream 6

Twintig jaar nadat het rustige stadje Woodsboro werd afgeschrikt door een aantal gewelddadige moorden, worden de bewoners opnieuw geteisterd door een moordenaar, die zich achter het Ghostface masker schuilt met een groep tieners als doelwit.

Neve CampbellDavid Arquette en Courtney Cox keren allen terug voor dit vijfde deel. Daarnaast zijn er ook rollen voor Dylan Minnette, Melissa Barrera, Kyle Gallner, Mason Gooding, Mikey Madison, Jenna Ortega, Jack Quaid, Marley Shelton, Jasmin Savoy Brown en Sonia Ammar.

De nieuwe film wordt geregisseerd door Matt Bettinelli-Olpin en Tyler Gillett op basis van een scenario door James Vanderbilt & Guy Busick. Gebaseerd op de personages die bedacht zijn door Kevin Williamson.

Producers van de film zijn James Vanderbilt (Zodiac), William Sherak en Paul Neinstein.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter