Stephen King noemt enige filmvoorstelling hij ooit uit is weggelopen: Transformers

Onder cinefielen is het niet ongehoord om de bioscoop te verlaten voordat de film voorbij is. Wellicht ben je weggelopen bij een Marvel film zonder te weten dat er nog post-credits scenes waren. Misschien moest je weg bij It omdat je kinderen de clown te eng vonden. Of misschien was je gewoon diep teleurgesteld in de laatste film uit de Jurassic World franchise. De gerenommeerde schrijver Stephen King onthult op Twitter de enige film waar hij ooit uit is weggelopen, en het gaat om de populaire maar kritisch omstreden blockbuster Transformers, van regisseur Michael Bay.

Stephen King liep weg uit Transformers

Stephen King noemde Transformers als antwoord op een Tweet van zijn collega schrijver Linwood Barclay. Barclay vertelde dat hij recent is weggelopen bij de dinosaurus blockbuster Jurassic World: Dominion. De nieuwste film uit de Jurassic franchise heeft al ruim 800 miljoen dollar opgeleverd, maar kreeg grotendeels negatieve recensies. Hoewel Stephen King niet meteen duidelijk was over welke film uit de Transformers franchise hij het had bevestigde hij later dat hij de originele film uit 2007 bedoelde. Hij eindigt de Tweet ook met de open vraag uit welke films andere kijkers zijn weggelopen.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter