The Greatest Showman vanaf 20 november op Disney Plus Nederland

De fans van The Greatest Showman hebben er lang op moeten wachten, maar de musical komt nu eindelijk naar Disney Plus Nederland. Deze film is namelijk vanaf 20 november op Disney+ te bekijken.

The Greatest Showman schets het verhaal van de Amerikaanse showman P.T. Barnum, de oprichter van het circus dat het beroemde Ringling Bros. & Barnum & Baily Circus werd. De film was een bioscoopsucces en is de op twee na best verkopende musicalfilm aller tijden. Ben jij benieuwd geworden naar de film? Lees dan hier of hier onze recensies.
The Greatest Showman op Disney Plus Nederland

The Greatest Showman met Oscar® genomineerde Hugh Jackman in de hoofdrol, is een muzikaal spektakel geїnspireerd door het leven van P.T. Barnum.

Barnum was een visionair die zich van niets wist te ontwikkelen tot het brein achter ‘de grootste show van de wereld’, een betoverend spektakel en de viering van zijn levende fantasie. Een voorstelling die een wereldwijd publiek aansprak en in vervoering bracht.

De film is geregisseerd door nieuwkomer Michael Gracey is geschreven door Michael Arndt, Jenny Bicks en Bill Condon. De muziek voor de film is geschreven door John Debney en Joseph Trapanese met de liedteksten van het schrijversduo Pasek & Paul, die een Academy Award wonnen voor het nummer City of Stars uit La La Land.

De overige rollen worden vertolkt door Zac EfronMichelle Williams, Rebecca Ferguson en Zendaya.

The Greatest Showman is vanaf 20 november te zien op Disney Plus.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter