The King’s Man vanaf 23 februari op Disney Plus

Vanaf woensdag 23 februari 2022 zal de film The King’s Man op Disney Plus Nederland te streamen zijn. Lees hier alvast onze recensie en bekijk hieronder een trailer! The King’s Man is de prequel van Matthew Vaughns zeer populaire films: Kingsman: The Secret Service en Kingsman: The Golden Circle.

Klik hier of hieronder op de banner om The King’s Man te zien, of neem een abonnement op Disney Plus.

 

The King’s Man Disney Plus

The King’s Man op Disney Plus

Het lijkt erop dat de meest verschrikkelijke tiranen en criminelen van de geschiedenis een oorlog beramen waar miljoenen slachtoffers zullen vallen. De taak om hen te stoppen, is maar één toe te vertrouwen. In een race tegen de klok probeert hij de wereld te redden. Ontdek de oorsprong van de allereerste onafhankelijke inlichtingendienst in The King’s Man.

The King’s Man is het derde deel van Matthew Vaughns spionagefilmreeks Kingsman, gebaseerd op het stripboek van Mark Millar en Dave Gibbons getiteld ‘The Secret Service’.

De prequel is wederom geregisseerd door Vaughn op basis van een scenario dat hij samen met Karl Gajdusek schreef. Het is geproduceerd door Vaughn, David Reid en Adam Bohling.

De film heeft een cast die bestaat uit Harris DickinsonRalph FiennesAaron Taylor-JohnsonGemma ArtertonTom HollanderDaniel BruhlCharles DanceLiam NeesonMatthew GoodeDjimon HounsouStanley Tucci en Rhys Ifans.

The King’s Man kijken

The King’s Man verschijnt 23 februari 2022 op Disney Plus Nederland. Klik hier of hieronder op de banner voor een abonnement op Disney Plus en kijk The King’s Man.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter