This Is Us seizoen 6 op Amazon Prime Video

Wanneer verschijnt This Is Us seizoen 6 op Prime Video Nederland? In Nederland zijn de eerste vijf seizoenen van de serie te bekijken via Amazon Prime Video. Momenteel wordt het zesde én laatste seizoen nog uitgezonden in de Verenigde Staten, maar deze verschijnt vanaf woensdag 9 maart 2022 op Prime Video Nederland. Bekijk hieronder een trailer.

Eerder is ook door Disney Plus bekendgemaakt dat This Is Us seizoen 1 t/m 6 vanaf 9 maart 2022 te zien is op Disney Plus Nederland.

This Is Us seizoen 6 op Prime Video

This Is Us is een verfrissende, eerlijke en provocerende serie die een ensemble volgt waarvan de paden kruisen en hun levensverhalen op een vreemde manier met elkaar verweven zijn. We zien dat een aantal van hen dezelfde verjaardag delen, en zoveel meer dan iedereen zou verwachten.

De serie draait rond het jonge koppel Jack (Milo Ventimiglia) en Rebecca (Mandy Moore) Pearson, die in 1980 een drieling verwachten. Eén van de drie kinderen sterft echter tijdens de geboorte, en daarom besluiten Jack en Rebecca om ook een zwart jongetje te adopteren dat op hetzelfde moment als een vondeling in het ziekenhuis wordt gebracht. In het heden volgt de serie het leven van de drie kinderen Kevin (Justin Hartley), Kate (Chrissy Metz) en Randall (Sterling K. Brown). Kevin is een televisieacteur die genoeg heeft van zijn vrijgezellenleven en besluit om in New York in Broadway-uitvoeringen te gaan acteren. Kate is een vrouw met obesitas die besluit om haar gewicht te verliezen, en op een bijeenkomst voor obese mensen Toby (Chris Sullivan) ontmoet, en er een relatie mee begint. Randall is een succesvolle zakenman die samen met zijn vrouw Beth (Susan Kelechi Watson) twee kinderen heeft, Tess en Annie. Randall besluit zijn biologische vader William (Ron Cephas Jones) op te zoeken, en neemt hem in huis.

De cast bestaat uit Milo Ventimiglia, Mandy Moore, Justin Hartley, Chrissy Metz, Sterling K. BrownSusan Kelechi WatsonChris SullivanMichael Angarano en Ron Cephas Jones.

This Is Us is bedacht door Dan Fogelman en wordt geproduceerd door 20th Century Fox Television.

This Is Us seizoen 6 kijken

This Is Us seizoen 6 is vanaf 9 maart 2022 op Amazon Prime Video én Disney Plus Nederland.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter